Review van het Colombiaanse sekseiland laat weinig aan de verbeelding over

We schreven al eerder over het sekseiland in Colombia. Nu hier de onthulling hoe het er echt aan toeging. Lees hier het sappige review.
@media (max-width: 679px){#fig-65e0edaa422b5 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e0edaa422b5 img{#fig-65e0edaa422b5 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-65e0edaa422b5 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e0edaa422b5 img{#fig-65e0edaa422b5 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-65e0edaa422b5 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e0edaa422b5 img{#fig-65e0edaa422b5 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-65e0edaa422b5 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e0edaa422b5 img{#fig-65e0edaa422b5 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}We hebben hier een exclusief review van het Colombiaanse sekseiland

We helpen je even herinneren, mocht je het vergeten zijn. Voor €5.250 bracht je een week door met 60 vrouwen en oneindig veel drugs.

Dit exclusieve review komt van de Amerikaanse Ryan, een getrouwde vader met twee kinderen. Hij sprak met The Sun Online over zijn drugsreis van vorig jaar, inclusief een orgie met 15 vrouwen tegelijk. De losbandigheid begon zodra de groep voet zette op de luxe boot. Enkele minuten nadat de 30 gasten met de 60 vrouwen aan boord van de luxe jacht gingen, waren de eerste orgies al begonnen.

Wat voor mensen kwamen eropaf? Ryan nam 29 mannen met zich mee, waaronder één stel. De meesten waren professionele jongens, artsen, advocaten, tussen de 25 en 50 jaar oud. De helft van hen was getrouwd. 'Er waren een paar nerds uit Silicon Valley die nog nooit zoiets hadden gedaan en in het begin nerveus waren. Er waren twee Britten, een zakenman en een advocaat. Er waren Australiërs, Canadezen en veel Amerikanen. Er waren twee grote popsterren uit Canada. Ik herkende meteen een van hen.'

Hoe waren de vrouwen? 'Het jacht zat vol mooie Latijnse vrouwen, dansend en drinkend. Toen we aankwamen kregen we drankjes overhandigd en mensen begonnen te ontspannen. Elke man moest de twee meisjes kiezen die hen gedurende de hele reisgezelschap zouden houden. De boot was pas 15 minuten begonnen, voordat ik met een van hen in bed lag,' zei Ryan.

Het jacht voer naar een eiland, waar de gasten verbleven in een luxe vijfsterrenhotel. 'Het resort was erg indrukwekkend, echt als een tropisch paradijs,' zei Ryan. Er was een buffetrestaurant met onbeperkt eten, een golfbaan en tennisbanen, evenals het strand. Maar natuurlijk waren de mannen allemaal maar in één ding geïnteresseerd. Ryan: 'Sommigen van hen sliepen de hele vier dagen niet, ze bleven gewoon dag en nacht wakker om het maximale uit hun twee meisjes te halen.' En als je hetzelfde meisje zat zou zijn, zou je een deal kunnen sluiten met een andere gast en een ruil doen. Ryan was zelf blij was met zijn meisjes.

En hoe de drugs waren? Die waren in overvloed beschikbaar, net zoals beloofd. 'Er waren veel medicijnen, pillen, en cocaïne. Alles wat je kon bedenken. 'Zelfs dingen waar ik nog nooit van had gehoord, zoals 'toothy'. Dit is roze poeder wat je moet snuiven. Het maakt je opgewonden en zorgt ervoor dat je seks wil hebben,' aldus Ryan.

Wat het meest gedenkwaardige moment was? De activiteit genaamd 'All In', wat een eenmalige ervaring was waarbij elke gast tegelijk met 15 meisjes in zijn kamer mocht slapen. Ryan: 'Het was het gekste dat ik ooit in mijn leven heb gedaan. Ik wilde niet dat het uur voorbij ging.' 

En het meest gekke wat Ryan heeft gezien? Het swingerstel. 'De vrouw werd erg jaloers en daarom was het stel  altijd aan het schreeuwen of vechten. Sommige mannen wilden met die vrouw slapen en boden zelfs geld aan de man aan. Uiteindelijk hadden ze een enorme orgie in hun kamer.'

En at last but not least: Ryan betaalde samen met negen andere mannen nog eens €5000 extra om nog drie dagen langer te blijven.

Nou. Dit waren de lettertjes. We hebben ook beelden. Zien? Klik hier. 

Laatste nieuws