5 goede voornemens die je wél kunt halen

Nieuwe voornemens. Elk jaar komen en gaan ze. Playboy zet 5 goede voornemens op een rijtje die je dit wél kunt halen. Wedden dat je deze doelen kunt afstrepen?

5 goede voornemens die je wél kunt halen

 

1. Ga sporten

Tijd gaat sneller dan je denkt. Voordat je het weet is je strakke sixpack veranderd in een hangbuikje. Of misschien is dat al het geval. Moet je nagaan. Als je 75 boeit het je echt geen hol meer hoe je eruitziet. Nu is het jouw tijd om te shinen. Dus neem een sport abonnement en zweet in de sportschool nóg meer dan dat je in bed zweet. Pas dan mag je naar huis.

2. Je seksleven opkrikken

Over seks gesproken. Slechte seks is kut. Saaie seks ook. Tijd voor wat verandering. Knallend het nieuwjaar in. Vertel je partner je ultieme geheime seksuele fantasie. En voer die uit. Het werd eens tijd, jongen.

3. Minder alcohol drinken.

Grapje natuurlijk. Investeer in een echte goede fles whiskey. Cheers, mate! Op ons.

4. Pak je tuin aan.

Gooi je tuinkabouters in de grijze bak. Pleur allemaal bloembollen in de grond (let wel op, doe dit voordat het gaat vriezen!) en blaas met je bladblazer alle bladeren de tuin uit. Als alles er spik en span uitziet, maak het dan af met een paar mooie tuinmeubelen. Met je nieuwe tuin maak je gegarandeerd de blits in het nieuwe jaar.

5. Stop met roken.

Ja. Stoppen met roken. En nu echt. Het stinkt, het kost je geld en je gaat er dood aan. Aangezien je sigaretten nog duurder worden in 2019, is dit het moment om te stoppen. Kan je gelijk het geld wat je er anders aan kwijt was, oppotten. Kan je over heel wat jaren eindelijk je droomauto kopen.