Katja Schuurman is leugens over privéleven zat

Katja Schuurman is helemaal klaar met het geroddel over haar privéleven. De presentatrice doet maandag op Instagram een dringende oproep aan de media om geen leugens over haar te schrijven.

Katja Schuurman is leugens over privéleven zat

Katja heeft veel last van valse verhalen die zijn verschenen. "Ik ben niet van steen. En mijn omgeving ook niet. De verhalen zijn ongelooflijk kwetsend, ze maken me heel erg verdrietig en zeker ook gefrustreerd en boos, omdat ik me machteloos voel tegenover zoveel negatief geweld."

De presentatrice reageert nog een laatste keer op roddels die de afgelopen tijd over haar zijn verschenen. Zo ontkent Katja wederom dat ze een seksverslaving heeft, dat ze tijdens een recente vlucht seks heeft gehad en dat ze een vliegverbod bij KLM heeft gekregen vanwege overlast aan boord.

De presentatrice denkt dat ze misschien te openhartig is geweest over haar privéleven. "Ik heb lang geleden de keuze gemaakt open te zijn over hoe ik leef en de keuzes die ik maak - ook als die afwijkend waren van de heersende norm - omdat ik, al 25 jaar levend onder een vergrootglas, mezelf vrij wilde voelen. Achteraf ben ik wellicht te open geweest, want ik heb mezelf te kwetsbaar gemaakt, en te aantrekkelijk voor roddel en spannende verhalen. Nogmaals: alsjeblieft, ik wil alleen maar liefde en mooie dingen. Ik wil het smeken: stop.. Laten we de wereld zachter en liever maken, niet lelijker."

Entertainment
  • buzze
  • BSR Agency