Jessie Jazz Vuijk: 'Kaj is niet van de snelle wip'

Jessie Jazz Vuijk is één van de mooiste vrouwen van Nederland. Volgens sommigen (lees: onze concullega's van een niet nader te noemen mannenblad) zelfs dé mooiste. En er is één mazzelpik die haar heeft weten te strikken: Kaj Gorgels.

Jessie Jazz Vuijk: 'Kaj is niet van de snelle wip'

Niet meer delen

Voordat hun relatie eind vorig jaar officieel werd, waren Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk al ruim anderhalf jaar aan het daten. Ze kennen elkaar dus al best lang. Maar wanneer sloeg de vonk nou echt over? Jessie vertelde Rijk Hofman in een aflevering van 'Wat Schuift 't' het volgende:

"Tsja, op een gegeven moment kregen we allebei meer gevoelens, en bij mij begon het toen wel zeuren van ja, ik wil jou niet meer delen want dat voelt niet relaxed. En toen zijn we eigenlijk in een relatie gerold"

Oftewel: de aanhouder wint. Maarre, is dat tussen de lakens hetzelfde?

Sexleven

Als we Jessie mogen geloven wel. Zo praatte ze onlangs in Linda.meiden openhartig over hun sexleven: "Ik kan wel zeggen dat ik Kaj heel goed vind ja. Hij is iemand die de tijd ervoor neemt. Kaj is niet van de snelle wip"

Petje af Kaj. Dat is geen slechte recensie. Maar wat had hij daar zelf eigenlijk over te zeggen?

"Het is een levensbehoefte, net als eten. Je kunt een bord pasta naar binnen schuiven, of uitgebreid uit eten gaan, ervan genieten. Dat is met sex hetzelfde. Je doet het in vijf minuten of je geeft jezelf een slinger. Maar je kunt er ook wat moois van maken. Dat je de slingers ophangt. Dat hebben we allebei."

Duidelijk verhaal. 

Interviews
  • Grazia
  • BSR Agency