Temptation Island komt terug op de buis

Goed nieuws voor de fans: Temptation Island komt weer terug op televisie. Wat zeg je? Jij kijkt die troep niet? Natuurlijk joh. Wij ook niet. We zouden niet dúrven...

Temptation Island komt terug op de buis

In de ban

Een paar weken terug deed Peter van de Vorst, programma-directeur van RTL, alle reality shows in de ban vanwege schokkende gebeurtenissen in het programma De Villa. Daar zouden vrouwelijke deelneemsters het slachtoffer zijn geweest van aanranding. Dat kan absoluut niet door de beugel, dus besloot RTL per direct een stekker uit alle realityshows te trekken en een onderzoek in te stellen naar wat er zich achter de schermen allemaal afspeelde.

Temptation Island

Hulde, want de veiligheid van kandidaten, modellen, verleiders, wie dan ook staat natuurlijk voorop. Maar daarmee werd ook het populaire Temptation Island van de buis gehaald Slecht nieuws voor de fans... en dat zijn er nogal wat. Half Nederland was zwaar ontdaan vanwege de gecancelde avonturen van Rosanna & co (wist je trouwens dat zij onze Playmate van mei 2017 was? Bij deze.)

Tot nu! Want de Vlaamse zender VIJF heeft aangekondigd het programma vanaf februari weer uit te gaan zenden. Jottem! En voor wie nu denkt: 'Maar amai, ik ontvang die Vlaamse zender toch nie?': alle afleveringen zullen ook op de website van VIJF te zien zijn. We zijn niet voor één gat te vangen.

Maar betekent dat ook dat achter de schermen alles netjes gegaan is? Een woordvoerder van VIJF laat weten:

"De producent van het programma heeft ons verzekerd dat alles op een correcte manier is verlopen en er zijn tijdens of na de opnames geen klachten geweest."

RTL

Of dat voldoende reden is voor RTL om het programma ook weer uit te gaan zenden is nog niet duidelijk. RTL heeft namelijk nog niets bevestigd over een terugkeer van het programma. Al liet Peter van der Vorst twee weken terug wel het volgende weten: "Een succesvol programma als Temptation Island gooi je niet weg als dat niet nodig is".

Zou het dan toch?

Entertainment
  • Ingo Cali voor Playboy