Gezond en actief leven? Begin met je gebit!

We willen allemaal in topvorm blijven, maar daarbij slaan we soms de belangrijkste details over. Het zijn juist de kleine dingen die alles prijsgeven over jouw conditie. Denk bijvoorbeeld aan een fris en gezond gezicht. Daarbij is niets belangrijker dan een sterk gebit. 

Gezond en actief leven? Begin met je gebit

Wat jij voelt is altijd als eerste af te lezen op je gezicht: een trotse glimlach of op je tanden bijten van de inspanning. Vaak is het je gezicht waar iedereen écht op let. Daarom is het belangrijk om juist extra aandacht te besteden aan de details en bovenaan staat communicatiemiddel nummer één: je mond.

Hoe pak je zoiets aan? Het is overduidelijk, maar we benadrukken het toch: koop de juiste tandenborstel! Pak er een die niet alleen voor schone tanden zorgt, maar waar ook je tandvlees en mondholte sterk en soepel van blijven.

Electric Better Toothbrush

Een echte aanrader is de Electric Better Toothbrush van BTB. Wij zijn sowieso al fan van BTB, maar met hun nieuwe elektrische tandenborstel hebben ze een dikke streep voor op de rest. Hij houdt niet alleen je gebit vrij van voedselresten, plak en bacteriën, maar helpt ook nog je tandvlees gezond te houden.

Bovendien gaat de batterij een goede 180 minuten mee. De gemiddelde elektrische tandenborstel staat altijd op de oplader, maar deze kun je zorgeloos mee op reis nemen. Handig als je constant on the go bent en toch een frisse indruk wilt maken.

Benieuwd of deze tandenborstel wat voor jou is? Check dan de website van BTB, www.getstimulated.com voor meer informatie.