André vertelde Monique via appje over 'een ander'

Het was het gesprek van de dag gisteren: André Hazes en Monique Westenberg zijn officieel uit elkaar. Maar dat niet alleen, André zou al een nieuwe liefde hebben: niemand minder dan Bridget Maasland!

André Hazes

Geruchten over een relatiecrisis tussen Andre Hazes (25) en zijn Monique (41) zongen al langer rond. Maar afgelopen zaterdag werd het dan toch bevestigd: het stel was officiëel uit elkaar. Dat liet André via een persbericht weten. Hij noemt de breuk 'een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan'. 

Toch lijkt het erop dat hij vrij snel het nieuwe geluk geeft gevonden, en wel bij Boulevard-presentatrice Bridget Maasland (45). Dat bevestigde het management van beide sterren zondagavond. Het management van Bridget noemt de relatie 'nog pril' maar bevestigt dat de twee elkaar zien. Ook André liet aan Shownieuws weten dat ze een beginnende relatie hebben. 

Iets waar Monique pas eerder die dag van op de hoogte was gesteld. Ze laat via Instagram weten dat André haar via een appje had laten weten dat er een andere vrouw in het spel is. Iets wat ze op Instagram 'behoorlijk pijnlijk' noemt:

"Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rotzomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moederhart heel blij. Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij. Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben. De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen. Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken. Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.

A post shared by ??????? ???̈? (@moniquenoell) on

Echter lijkt Monique niet bij de pakken neer te zitten. Gisteravond postte ze een aantal kiekjes waar ze met vrienden en haar zoontje André lekker de buitenlucht in was. Het onderschrift bij de foto's luidt: 'Positive energy'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Positive energy ????

A post shared by ??????? ???̈? (@moniquenoell) on

Dit bericht verscheen eerder op Panorama.nl