Tony Junior: 'Dat mijn moeder in Playboy stond vond ik alleen maar vet' 

Op één vraag mag Tony Junior contractueel geen antwoord geven: heeft hij de ware gevonden bij De Bachelor? Gelukkig is-ie wel bloedeerlijk als we hem Playboys 20 Questions voorleggen. "Vrienden vroegen weleens: ‘Wie is die milf?’ Dat vond ik alleen maar mooi", vertelt de dj in de nieuwste Playboy over zijn moeder. Hier alvast een voorproefje.

Playboy

Als je moeder in vol ornaat op de cover van Playboy staat, zal dat voor sommigen toch wel even een dingetje zijn. Maar niet voor Tony. "Voor mij is het altijd iets natuurlijks geweest", verklaart de dj. "Mijn moeder (Linda Dubbeldeman, red.) stond er een paar keer in. Dus dat blad lag bij ons gewoon op tafel, dat zag ik op heel jonge leeftijd al voorbijkomen."

Trots

"Toen realiseerde ik me niet wat het betekende, mijn moeder in Playboy. Maar ik heb het altijd alleen maar vet gevonden. Nog steeds. Laatst met Moederdag heb ik op Instagram nog een Playboy-cover van haar uit de jaren 80 geplaatst, dus ik ben er trots op. Er heeft ook nooit iemand raar op gereageerd ofzo."

Milf

Dat Tony's moeder niks te klagen heeft over haar looks, bevestigde de vrienden van de dj ook altijd weer. "Mijn moeder stond vroeger ook achter de bar hier beneden in de studio. Als vrienden voor het eerst kwamen, vroegen ze weleens: ‘Wie is die milf?’ Dat vond ik alleen maar mooi."

In de nieuwste Playboy vertelt Tony Junior over zijn deelname aan De Bachelor, zijn tattoos en zijn middelbareschooltijd. Donderdag in de winkel en te bestellen via Tijdschrift.land.

Misschien ook voor jou:
Douwe Bob: 'De beste remedie om niet ziek te worden is, tegen de coronamaatregelen in, veel te knuffelen en veel te naaien.’
Entertainment
  • Playboy (Niek Stolker)
  • BrunoPress, Instagram