De beste sportieve cadeaus op een rij

Sporten is een heerlijke bezigheid. Als je veel bezig bent met sport dan is het des te leuker om een sportief cadeau te krijgen. Ook als je een sportieve partner hebt is een sportief cadeau altijd een goede keuze. Ben jij op zoek naar een sportief cadeau voor je vriendin, vriend, moeder of vader? Hieronder zetten we de beste sportieve cadeaus voor je op een rij.

De beste sportieve cadeaus op een rij

Nike Air Max

Nike Air Max sneakers zijn al tientallen jaren een begrip. Het is een populaire sneaker voor dames en heren. Door de jaren heen is deze schoen al meerdere malen door Nike in een nieuw jasje gestoken. De leren variant is zowel chic als sportief en heeft een goede pasvorm. De sneaker heeft een fijne demping. Perfect als je aan het trainen bent in de sportschool, maar ook als je de hele dag op de been bent heb je hier veel voordeel van. Met een Nike cadeaukaart bestelt degene aan wie je dit cadeau wilt doen binnen een paar klikken zijn of haar favoriete sneakers.

Draadloze sport oordopjes

Ben je net lekker aan het sporten, vallen steeds je oordopjes uit je oren. Herkenbaar? Met deze oordopjes heb je dit probleem niet meer. Sport oordopjes zijn speciaal gemaakt om mee te sporten. Ze wegen slechts 15 gram en zijn zweetbestendig. Sportoordopjes hebben vaak een nekband, zodat je ze makkelijk om je nek kunt laten hangen als je even een praatje wil maken of geen muziek wilt luisteren.

Running jack

Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die van hardlopen houdt? Denk dan eens aan een runningjack. Kies voor een runningjack wat is gemaakt van wind- en waterafstotend materiaal en fluoriserende kleuren. Zo val je als hardloper ook goed op in het donker. Zeker in de winter, als het vroeg donker wordt is het erg belangrijk om goed gezien te worden.

Hardloopleggings

We blijven nog even bij het hardlopen. Dames die graag hardlopen zijn zeker blij met een hardlooplegging. Een hardlooplegging is gemaakt van een speciale zweetafvoerende stof, waardoor deze prima is voor een stevige hardloopsessie of een intensieve workout. Ook hardloopleggings vind je in fluoriserende kleuren. Handig als je wel eens in het donker buiten hardloopt.

Een fitbit

Een fitbit is een leuk en origineel cadeau voor iedere sporter. Je kunt ze krijgen in allerlei varianten en kleuren. Een fitbit begeleidt je bij een trainingssessie en daarbuiten door je te voorzien van allerlei informatie zoals hartslag, aantal stappen, aantal calorieën en de kwaliteit van je slaap. Een super handig cadeau dus voor iedereen die sporten serieus neemt.

Een zweetband

Ken je dat, ben je net lekker aan het hardlopen, druipt het zweet in je ogen. Niet fijn, want het prikt en je ziet niet meer scherp. Zweet dat in je oog druip verstoort je training. Een zweetband zorgt ervoor dat je zweet niet in je ogen kan druipen. Het neemt al het zweet op en houdt bovendien je oren lekker warm. Iedere hardloper die van intensieve trainingen houdt is gebaat bij een zweetband.

Hardloopsokken

Heb je echt hardloopsokken nodig? Het antwoord is ja! Hardloopsokken zijn namelijk naadloos waardoor je niet zo snel blaren krijgt. Hardloopsokken zijn gemaakt van speciaal katoen waardoor je voeten schoon en fris blijven.

Dumbells

Voor iedereen die graag vanuit huis krachttrainingsoefeningen uitvoert zijn dumbells onmisbaar. Met dumbells kun je veel verschillende oefeningen uitvoeren om je spiermassa te vergroten. Het is wel belangrijk om aan de slag te gaan met het juiste gewicht. Train je met het juiste gewicht dan zorg je niet alleen dat je spiermassa effectief toeneemt, je voorkomt ook dat je blessures krijgt. Je kunt dan het beste kiezen voor dumbells met gewichtsschijven. Zo kun je makkelijker uitproberen welk gewicht het beste bij je past. Neemt je spiermassa toe dan kun je eenvoudig een gewichtsschijf toevoegen om de training wat zwaarder te maken.

Kettlebell

Met een kettlebell kun je je hele lichaam trainen. De oefeningen zetten meerdere spiergroepen tegelijk aan het werk. Zo train je bijvoorbeeld je armen, schouders en core of je armen, benen en rug. Sommige oefeningen met een kettlebell zijn een volledige body workout. Voor iedereen die graag thuis gevarieerde krachttrainingen wil doen is een kettlebell een prima cadeau.

Goodlife
  • Unsplash