Met deze cadeaus voor mannen scoor je altijd

Of je nu wat te vieren hebt of wanneer je zomaar een cadeau wilt geven; het is niet altijd even makkelijk.

Met deze cadeaus voor mannen scoor je altijd

Het kan best lastig zijn om een écht goed cadeau voor hem te scoren. Grote kans dat je een cadeau voor iemand wilt kopen ‘die alles al heeft’. Ja, dan wordt het moeilijk…

Gelukkig zijn er nog genoeg producten en andere te gekke cadeaus waarvan we vrijwel zeker weten dat de ontvanger het nog niet heeft of heeft gedaan. Om je een handje te helpen, hebben we een aantal toffe cadeaus voor mannen voor je verzameld. En extra handig: deze cadeaus shop je gewoon online. Daar hoef je de deur dus niet voor uit!

Hier moet je op letten bij een cadeau voor hem

Voordat je daadwerkelijke tips voor cadeaus leest, is het wellicht eerst goed om te weten waar een cadeau voor hem aan moet voldoen. Wanneer je een cadeau zoekt voor een vriend, een collega of je partner is het goed om te letten op de volgende onderdelen:

Mannen zijn praktische wezens en houden vaak van praktische cadeaus. Overweeg daarom om een praktisch cadeau voor hem aan te schaffen; iets waar hij dagelijks of in ieder geval wekelijks iets mee kan.

Veel mannen vinden een of twee grote cadeaus vaak leuker dan heel veel kleine cadeaus. Natuurlijk kan dit per man verschillen, maar dat is zeker iets waar je op kunt letten.

Kun je geen praktisch cadeau vinden? Dan is een gadget altijd een goed idee. Mannen en coole gadgets gaan over het algemeen goed samen. Er is tegenwoordig heel wat te vinden op het gebied van gadgets. Denk bijvoorbeeld aan smart home apparatuur of draadloze koptelefoons.

Wanneer je geen passend fysiek cadeau kunt vinden, kun je altijd nog gaan voor een ervaring of een avondje uit.

Een cadeaubon, een bierpakket of een flesje parfum is natuurlijk meestal ook gewoon prima. En anders kies je gewoon voor een grappig cadeau.

Boxershort of shirt met foto erop

Heb je toch wat meer inspiratie nodig dan de bovenstaande tips? In de categorie grappige cadeaus hoort zonder meer een boxershirt met een foto naar keuze erop. Tegenwoordig kun je heel eenvoudig ondergoed bestellen met een foto van een gezicht erop. Hoe hilarisch is het om je eigen hoofd te laten printen op een boxershort en die vervolgens aan je vriend of partner te geven? Wanneer een boxershort iets te persoonlijk is, kun je ook altijd nog kiezen voor een shirt of een paar sokken. Lachen gegarandeerd en eerlijk is eerlijk: dit soort ondergoed of sokken is echt veel leuker dan een standaard setje.

Bierbrouwset als cadeau voor hem

Is de ontvanger een echte bierliefhebber? Natuurlijk kun je dan gaan voor een uitgebreid bierpakket met allerlei lekkere speciaalbiertjes. Wat je ook kunt doen, is een bierbrouwset aanschaffen waarbij hij zijn eigen bier kan maken. In dit soort brouwsetten vind je alles wat je nodig hebt: hop, mout, een vat en meer. Het enige wat je zelf moet toevoegen is water! In zeven dagen heb je je eigen bier gemaakt. Leuk om vervolgens een kleine bierproeverij te doen met vrienden. Kortom: een bierbrouwset is niet alleen een goed cadeau voor hem omdat het bier is, maar ook omdat je alsnog een activiteit geeft.

Een activiteit of uitstapje cadeau voor hem

Waar je ook nog aan kunt denken bij een cadeau voor hem is het geven van een activiteit of uitstapje. Tegenwoordig heb je allerlei vette activiteiten die je kunt ondernemen én als cadeau kunt geven. Denk bijvoorbeeld aan parachute springen, bungeejumpen of paragliding. Is de ontvanger niet zo’n durfal? Wie weet is een high beer, een avondje uiteten of naar het theater dan een idee. Wat tot slot ook leuk is als cadeau voor hem is een weekend weg naar een buitenlandse stad of een bijzondere overnachting in de natuur, zoals wildkamperen op een kampeervlot in Nederland.

Draadloze lamp én bluetooth speaker

Tot slot nog een item dat in de categorie ‘dingen waarvan je niet wist dat je ze nodig had’ hoort: een draadloze lamp met een ingebouwde bluetooth speaker. We zien deze gadget steeds vaker verschijnen in diverse webwinkels. Wat zo leuk is aan zo’n multifunctionele lamp (of speaker) is dat je deze gadget overal mee naartoe kunt nemen. Zo is het item ideaal voor op de camping of op een festival waarbij je in de avond geniet van licht én geluid. Kort samen gevat: een heel tof cadeau voor hem waar je zonder twijfel mee gaat scoren bij de ontvanger van de lamp.

Goodlife
  • iStock