Zo kleed je je "warm" aan tijdens carnaval

Foute muziek, liters bier en natuurlijk een fenomenale outfit: met een beetje geluk kunnen we in 2022 carnaval weer groots en uitbundig vieren. Al jarenlang laten de vrouwen zich met hun korte rokjes en strakke topjes van hun meest sexy kant zien tijdens het leukste feest van het jaar. Maar hoe toon je als man je meest uitdagende kant? Wij geven je handige outfit-inspiratie om ook de dames eens een fantastisch uitzicht te geven. 

Zo kleed je je "warm" aan tijdens carnaval

Tarzan: dé sexy carnavalsoutfit

Uitpakken dit jaar en eens even goed je afgetrainde bovenlijf showen? Als Tarzan windt je alle loslopende dieren om je vinger. Match hiervoor een lendelap met een wilde bruine pruik. Toch iets minder vaak in de sportschool geweest dit jaar? Je kunt de outfit dan ook combineren met een spierenpak. Iets minder sexy, maar wel comfortabel. En dat is natuurlijk minstens zo belangrijk tijdens carnaval.

Sexy cowboy

Wie zegt dat mannen onderdoen voor vrouwen als het gaat om sexy carnavalskostuums? Neem bijvoorbeeld de cowboy-outfit, een echte carnavalsklassieker. Cowgirls weten deze outfit uitdagend te maken door hun blote benen in korte rokjes en een strak topje. Als man kun je het shirt zelfs helemaal weglaten. Combineer voor deze look een mouwloos vest (en laat deze open!) met een hoed, lange broek en hoge leren laarzen. Onweerstaanbaar én mega mannelijk.

Boxer

Vrouwen zijn gek op Rico Verhoeven, wereldkampioen kickboksen en een van de sterkste mannen van Nederland. Een boxer outfit is daarom ideale carnavalskleding voor 2022. Natuurlijk helpt het wel als jij net zo’n strakke blokjesbuik hebt. Zorg er wel voor dat je er een mooie show van maakt als je aankomt. Zo maak je zeker een goede indruk.

Kortom, de tijd van lompe carnavalskleding voor mannen, ligt gelukkig ver achter ons. Laat daarom eens wat van jezelf zien! Heb je hier geen zin in? En ga je liever voor een ultra-comfortabele outfit? Dan is een fout trainingspak, clownspak of een boevenpak natuurlijk ook altijd goed.

Mankini: voor de echte waaghalzen

Schroom jij je niet om veel van jezelf te laten zien? En heb je ook een flink portie zelfspot in huis? Een mankini is dan de outfit voor jou deze carnaval. Misschien ken je hem nog wel uit de film Borat. Hier droeg de hoofdacteur dit bijzondere mannenbadpak ook. Met een mankini weet je zeker dat alle ogen op jou gericht zullen zijn. De vrouwen zullen hun ogen uitkijken.

Knowhow
  • Pro Shots