7 ingrediënten voor een spannende en romantische avond met je partner

Zo eens in de zoveel tijd kan je seksleven wel een oppepper gebruiken. Wanneer je allebei druk bent kan je seksleven er nog wel eens bij inschieten.

romantische avond

Maar niet getreurd, er zijn genoeg ingrediënten die je in de strijd kunt gooien voor een spannende date night samen. Soms vraagt een sexy avond gewoon om een beetje voorbereiding en doorzettingsvermogen. Door de avond langzaam op te bouwen en elkaar al wat spannende berichtjes te sturen zet je de toon voor een avond die je hopelijk niet snel meer vergeet.

Bouw de spanning op

Hebben jullie allebei uitgekeken naar deze avond, begin dan overdag al met het sturen van spannende appjes. Denk eens terug aan het begin van jullie relatie, toen jullie dit misschien wel standaard deden. Na al die tijd weet je vast wel waar je partner het warm van krijgt. Maak een spannende foto die je partner alvast in de stemming brengt. Vind je het lastig om zo’n foto via de telefoon te versturen, zorg dat dan je in ieder geval anoniem in beeld bent. Dat scheelt weer een hoop stress. Wees niet verlegen, jullie kennen elkaar immers door en door, dus de schaamte moet er inmiddels wel vanaf zijn.

Trek iets spannends aan

Nummer 1 ingrediënt van een spannende avond is natuurlijk je outfit. Als jullie allebei in jullie joggingbroek op de bank zitten, is de kans groot dat er vrij weinig terecht komt van jullie spannende avond. Mannen, maar ook vrouwen, vinden het bijna altijd wel opwindend als hun vriendin sexy lingerie draagt. Zo’n setje is iets dat ze in het dagelijks leven meestal niet uit de kast trekt. Als je in zo’n setje als verrassing voor je partner verschijnt, dan weet hij waarschijnlijk niet wat hij meemaakt. Het is onderdeel van de voorpret. Als je jezelf maar wel aantrekkelijk voelt in de outfit.

Kook een sexy maaltijd

Bij een spannende date night hoort natuurlijk een lekkere maaltijd. Hier mag je ook wel iets meer je best voor doen dan je dagelijkse aardappels, vlees en groente. Aan het eind van de dag ben je vaak moe en heb je geen zin om te koken, maar op deze speciale avond kom je daar niet onderuit. Het laat zien dat je zin hebt om moeite te doen voor elkaar. Duik samen de keuken in voor bijvoorbeeld een kaasfondue die je samen kunt delen. Als dessert kies je natuurlijk iets met chocola, het liefst gesmolten, dat kun je namelijk ook nog voor andere doeleinden gebruiken.

Kijk een spannende film

En met spannend bedoelen we dan natuurlijk geen actie of thriller film. Samen naar spannende beelden kijken kan leiden tot een hete avond in de slaapkamer. Het hoeft natuurlijk niet altijd te gaan om porno, maar dit kan ook heel goed een sexy getinte serie of film zijn op Netflix of andere streamingdienst. Wat stomende scènes brengen jullie in de mood om het feestje verder voort te zetten in de slaapkamer.

Geef elkaar een uitgebreide massage

Na deze hete avond is het tijd om fysiek contact te gaan maken. Maak het romantisch in de slaapkamer (of een andere plek), zet het licht zacht, steek wat kaarsen aan en zorg voor sfeervolle muziek. Door elkaar te masseren ontspant je lichaam en bovendien is de aanraking waarbij je je handen over elkaar lichaam laat glijden natuurlijk een geweldig voorspel. Het hoeft nu nog niet direct ergens toe te leiden, maar geniet vooral eerst van dit moment en elkaars aanwezigheid.

Samen douchen

Na de massage kunnen jullie alle massageolie weer van je afspoelen onder de douche. Hierbij geef je jezelf letterlijk en figuurlijk bloot en ben je heel intiem als je samen onder een kleine douchestraal moet staan. Zeep elkaar in, waarbij ook de aanraking weer centraal staat. Na het douchen trekt de vrouw spannende dames nachtkleding aan en zetten jullie de trend voort in bed.

Samen speeltjes uitproberen

Heb je helemaal zin in een nieuw avontuur, dan kun je samen de stoute schoenen aantrekken en gebruik maken van speeltjes. Als jullie dit nog niet eerder hebben gedaan kan het een leuke manier zijn om de hitte nog wat verder op te voeren. Experimenteer vooral samen en probeer het gewoon eens uit. Begin met iets simpels waar jullie je allebei prettig bij voelen. Het gaat er vooral om dat je je op je gemak voelt. Gaat dit een stap te ver, doe het dan ook vooral niet.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met kledingwinkel.nl.

Goodlife
  • Unsplash