Wie jarig is trakteert: nu 40% korting op je Playboy-abonnement

Natuurlijk konden we jullie niet met lege handen laten zitten!

korting

Playboy bestaat maar liefst veertig jaar en dat betekent dat we uit mogen delen! Daarom geven we jou, als trouwe lezers van ons mooie blad, maar liefst 40% korting op een nieuw Playboy-abonnement. De aanbieding vind je HIER. Eén procent korting voor elk jaar dat we jullie mogen vermaken met dit prachtige blad. Wat een cadeau!

De nieuwste Playboy

Alvast in de stemming komen om je nieuwe abonnement te vieren? Koop dan de speciale jubileum-editie van Playboy. Deze is online nog te verkrijgen en staat boordevol mooie foto's, interessante interviews en heel veel meer! Deze editie staat de Playboy natuurlijk in het teken van ons veertigjarig bestaan. En dat betekent dus heel veel throwbacks naar de afgelopen jaren. Zo staan bijvoorbeeld maar liefst vijftien BN'ers in het blad en hebben we de hoogtepunten van alle interessante interviews voor je op een rijtje gezet. Nieuwsgierig geworden? Dan maak je dat je naar Tijdschrift.land komt, koop je deze bijzondere Playboy (te herkennen aan de in ballonnen-bedekte Helene op de cover) en sluit je je de rest van de week op in huis. Graag gedaan!

Ander vermaak

Heb je, naast prachtige vrouwen en interessante interviews, ook een voorliefde voor dikke luxe jachten, crime-nieuws en wielrennen? Of wil je je partner juist verrassen met een maandelijkse glossy? Dan zijn abonnementen op Panorama, Nautique, Wieler Revue of Grazia misschien wel iets voor jou. Op Tijdschrift.land vind je een uitgebreid aanbod met voor ieder wat wils.