Go big or go home: een jetski met V8-motor

Als je indruk wil maken op de wateren van de wereld dan is een eigen jetski onmisbaar in je collectie. Go big or go home...

Als je indruk wil maken op de wateren van de wereld dan is een eigen jetski onmisbaar in je collectie. Go big or go home: met de megasexy Strand Craft V8 Wet Rod doe je dat eerste. Onder de kap ligt een ontzagwekkend 5,7 liter V8 motorblok, wat de jetski met een topsnelheid van ruim 100 kilometer van uur over het water drijft.

Iedere jetski van Strand Craft is uniek, want je kunt je nieuwste speeltje volledig laten personaliseren. Niet dat 'ie er in de standaarduitvoering verkeerd uit ziet. De constructie bestaat uit epoxy en carbonfiber, een ijzersterk en vederlicht materiaal. Je kunt de jetski laten inleggen met chromen, houten of carbon elementen. Wat je er ook mee doet: van binnen blijft het een beest van een vaartuig. De V8-motor creëert een heerlijk, bruut vermogen van 300 pk.

Ijskoud genieten

Natuurlijk heeft de Wet Rod alle gemakken in huis die je op het water nodig kunt hebben. Ingebouwde GPS, zodat je altijd de weg naar je megajacht kunt terugvinden. Daarnaast een geïntegreerd geluidssysteem voor je favoriete deuntjes. Onder de stoel vind je een koelbox om op ieder moment van de dag een gekoeld biertje tevoorschijn te trekken. En heb je het er warm van gekregen, dan duik je in de zee. De verwachting is dat de jetski eind dit jaar te koop is voor een bedrag van ongeveer 36.000 euro.