Land Rover Defender, maar dan beter!

De Land Rover Defender is van zichzelf al een auto die op je oprit moét staan, maar wat als-ie nog beter kan... Onmogeli...

De Land Rover Defender is van zichzelf al een auto die op je oprit moét staan, maar wat als-ie nog beter kan... Onmogelijk? De mannen van Urban Truck namen deze uitdaging maar al te graag aan en presenteren de Land Rover Defender Ultimate Edition.

Mooi van buiten

De verbeteringen beginnen bij de buitenkant. Er zijn nieuwe KBX grills, lichten en ventilatieopeningen. De 18-inch lichtmetalen wielen zijn omwikkeld met nieuwe BF Goodrich banden. Ze worden vooruit geduwd door de Defender 2.2-liter turbodieselmotor tot 170 pk. Kun je nog beter over de snelweg scheuren dan met de Defender? Ook is er een nieuw luchtfilter, RVS sportuitlaat en een verbeterde intercooler. Alles wat je nodig hebt om indruk te maken, zowel op je vrienden als op je meisje. Geloof ons maar als we zeggen dat meiden je door deze wagen nog aantrekkelijker gaan vinden.

én van binnen!

Het interieur heeft een Recaro Sportster CS Sportstoelen met Nappa leer en Alcantara stiksels. Ook heeft het op maat gemaakte tapijten, een leren stuurwiel en aluminium rond het dashboard. Alles om maar dat luxe gevoel te kunnen krijgen. De bewerkte Land Rover heeft een Alpine navigatiesysteem met een nieuwe, verbeterde geluidsinstallatie: het heeft een nieuwe subwoofer. Raampje open en knallen maar!

Urban Truck

Urban Truck vindt dat het customizen van je auto het beste is wat je kunt doen: 'Een mooie auto rijden geeft je een goed gevoel, maar een auto rijden die hoofden laat keren door de exclusiviteit voelt geweldig.' Hij vindt dat de Defender waarschijnlijk een van de beste auto's ter wereld is om aan te sleutelen. 'Ik wilde het tijdloze klassieke van de auto gebruiken en er moderne dingen en luxe aan verbinden.' Wat ons betreft is dat goed gelukt!

De uitgebreide kits kunnen worden toegepast op de 90 Station Wagon, 110 Utility Wagon en de 110 Station Wagon-modellen. Verwacht een prijs van €49.995 of meer.

Benieuwd naar de video en foto's? Check ze hier!