Lookback Playmate 2013: Hester Winkel

Niemand minder dan DJ Chuckie maakte bekend wie ervandoor mocht met de titel Playmate van het Jaar 2013. De nu 29-ja...

Niemand minder dan DJ Chuckie maakte bekend wie ervandoor mocht met de titel Playmate van het Jaar 2013. De nu 29-jarige Hester Winkel was door het dolle heen toen zij degene was die het kroontje opgezet kreeg: ‘Ik ben aangenaam verrast. Het was wel een beetje vreemd om te moeten strijden tegen de andere Playmates, want die beschouw ik inmiddels allemaal als mijn vriendinnen. We gunden elkaar de titel, maar ik ben toch wel erg trots dat ik de gelukkige ben!’

/ Playboy’s VIP

In 2010 was ze voor het eerst Playmate bij ons. Dat beviel zo goed, dat we het drie jaar later nog eens dunnetjes overdeden. Ondertussen werd Hester ook benoemd tot Unox Meisje van 2012, toen ze meedeed met de traditionele Nieuwjaarsduik. Het maakt niet uit waar en hoe je Hester ziet, haar stralende voorkomen blijft nooit onopgemerkt. Haar benoeming tot Playmate van het Jaar 2013 was voor ons een mooie reden om nog heel veel meer van de blonde schone te laten zien. Zo schitterde ze in onze Belgium Issue, samen met Playmate Stephanie. Alle foto’s van Hester zijn natuurlijk te bekijken op haar Playboy Extra-pagina.

https://www.youtube.com/watch?v=6vmC9w6Y4V4

 

/ Hollands glorie

Niet alleen in Nederland zijn we weg van haar, Hesters foto’s gingen de hele wereld over. Vanuit Argentinië, Zuid-Afrika, Thailand en Hongarije kwamen telefoontjes met het vriendelijke doch dringende verzoek om Hester ook in deze landen op de cover te mogen zetten. Daarnaast heeft ze een geweldige 11e plek te pakken in FHM’s lijst van de 500 allermooiste Nederlandse vrouwen. In 2009 werd ze zelfs uitgeroepen tot meest begeerde vrijgezel van Nederland!

/ Wat een werk

Hester heeft een paar grote namen op haar cv mogen schrijven. Ze zat in de finale van Miss Nederland, deed onder andere voor de lens voor Christine Le Duc en Axe en kon je haar vorig jaar nog bewonderen als assistente van Jack Spijkerman bij het RTL7-programma Koning Voetbal. Ze heeft zelfs nog tijd om tussen het poseren door met haar neus in de boeken en de kwasten te zitten. Hester volgt namelijk een opleiding tot Make-up Artist. Kiekjes hiervan (en nog meer sexy selfies) vind je op haar Instagramaccount.

/ POTY '14

Vergeet vooral niet te stemmen voor de Playmate-verkiezing van 2014. Dit jaar hebben we maar liefst twee titels te vergeven, voor de Nederlandse- en Belgische Playmate van het jaar. Daisy en Stephanie strijden om de Belgische titel en Jade en April gaan voor de Nederlandse. Stemmen is heel eenvoudig: sms de naam van jouw favoriete Playmate naar 7575. Voor België: sms naar 6674. Kijk voor meer informatie en de foto's op playboy.nl/verkiezing

[gallery type="rectangular" size="full" ids="136587,136583"]