'Moeten mannen met baerden zyn'

De bebaarde vrienden van Big Red Beard Combs hebben hun beste verzorgingsproducten gebundeld in een maintenance kit voor...

De bebaarde vrienden van Big Red Beard Combs hebben hun beste verzorgingsproducten gebundeld in een maintenance kit voor je baard. Want ook het haar op je kin moet er altijd op zijn best uitzien.

/ Back to basic

De basis van de kit is de walnoothouten plaat die gemaakt is door de maker van de baardkammen waar Big Red Beard Combs zijn naam aan te danken heeft. Hij is speciaal ontworpen om de inhoud van de onderhoudskit op uit te stallen. Deze inhoud bestaat uit een baardbalsem, baardolie en een hebbedingetje van jouw keuze: een snorwax of een tweede kleiner potje baardbalsem. Zie het als een etalage waar je de mooie en haarfijne producten laat zien aan de rest van de wereld (of in jouw geval: de badkamer). Met een afmeting van 18 bij 10 centimeter, past het prima in jouw huis en door de rubberen voeten blijft hij stevig staan op de gladde badkamertegels. De bijbehorende producten passen er perfect in, het is niet een sort-of-fitting dingetje dat in twintig minuten in elkaar is geflanst. En omdat het hier een natuurlijk en handgemaakt product betreft, weet je zeker dat jouw exemplaar absoluut uniek is.

[video_ad]

/ Noble Factory

De potjes en flesjes waar het uiteindelijk allemaal om draait, zijn verkrijgbaar in twee collecties: Factory en Noble. In beide zit hennepolie verwerkt die van nature onder andere Omega 3, 6 en 9 bestaat dat de haargroei stimuleert. De essentiële oliën geven de verzorgingslijnen hun naam en een subtiele geur: Factory heeft een wat kruidige tint van cederhout wierook en bergamot, terwijl Noble fruitiger is. Hierin zitten sporen van bergamot, grapefruit en mandarijn.De balsem heeft daarnaast nog shea- en kokosnootboter in het potje zitten. Je hebt slechts een heel klein beetje nodig om je baard in zijn beste shape ooit te brengen. Argan-, jojoba- en kokosnootolie de baardolie zo bijzonder maken. Uiteraard zijn alle verzorgingsproducten van Big Red Beard Combs gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

De beste producten uitgestald op een stijlvol display. Het enige wat je nu nog nodig hebt, is 85 euro en wat Jan, Piet Joris en Corneel al hebben: een baard.

[gallery type="rectangular" size="full" ids="137871,137873"]