Knight Rider's KITT onder de hamer

Nog voordat er zelf rijdende auto's waren, was er KITT. De gruwelijke zwarte Trans Am en linkerhand van Michael Knight,...

Nog voordat er zelf rijdende auto's waren, was er KITT. De gruwelijke zwarte Trans Am en linkerhand van Michael Knight, gespeeld door David Hasselhoff. En guess what? De pratende auto uit de Knight Rider wordt binnenkort geveild door Christie's. Plunder je bankrekening maar want dit is een must have!

/ Beroemde items

KITT is al meerdere malen onder de hamer gegaan, maar dat maakt dit pronkstuk uit 1983 niet minder populair. Tijdens Gumball 3000 wordt KITT geveild samen met nog een aantal andere interessante voorwerpen. Zo gaan er ook bokshandschoenen van Mike Tyson onder de hamer en kun je bieden op een door Tommy Lee gesigneerde kleine trom. Maar volgens Christie's is de Trans Am het echte pronkstuk.

https://www.youtube.com/watch?v=Mo8Qls0HnWo

/ Online bieden

De veiling vindt plaats in Las Vegas. Mocht je dat niet redden, dan kun je altijd nog online bieden op deze classic. Het hoogste bod online mag tijdens de echte veiling meedingen om KITT te veroveren. Christie's denkt dat KITT 'een getal met zes cijfers' op gaat brengen, dat mag ook wel want het is en blijft een legendarische wagen.

[video_ad]