May the Force be with you - and the Battle Pod too

Natuurlijk kun je de galactische oorlog uitvechten met je PlayStation of X-box, maar dat is het toch niet helemaal. Met...

Natuurlijk kun je de galactische oorlog uitvechten met je PlayStation of X-box, maar dat is het toch niet helemaal. Met deze Star Wars Battle Pod, krijg je een game-ervaring die je nooit uit dat kastje kunt halen.

Het grote, koepelvormige scherm geeft je ongelofelijk meeslepende visuals die je met een multi-monitor set-up niet kunt evenaren. Je waant je echt in een X-Wing die onderweg is om de Death Star uit elkaar te laten spatten. Een paar van de meest iconische scènes uit de serie kun je naspelen in verschillende moeilijkheidsgraad. Welke battle is jouw favoriet?

[gallery size="full" type="rectangular" ids="138407,138405,138403,138401,138399"][video_ad]

/ Looks 'n feels

De game pod is 1,88 meter lang, 1,62 diep en 2,54 meter hoog. Je moet dus nog wel wat ruimte overhebben in je mancave. Gelukkig hoef je dan niet meer naar Scheveningen om in de arcade tussen de kinderen te spelen. Je kunt de speelautomaat krijgen in twee looks: Darth Vader en Rebel Alliance. Niet alleen aan het uiterlijk is gedacht. Met trilfuncties in de controllers en de stoel, aangevuld met een ventilator en een 5.1 surround set, krijg je ook de feels and sounds bij acceleratie, explosies en botsingen.

De game pod is vanaf 18 juni te bestellen. Je hebt dus nog twee weken de tijd om het bedrag van €31.700 voor de basisversie of €90.670 voor de premium variant bij elkaar te schrapen. Yoda kan zeggen wat hij wil, but we do crave this thing.

https://youtu.be/bob41EQ9ifM