Vijftig musthaves voor elke man, Part I

Wij mannen zijn niet zo veeleisend. Alles wat we nodig hebben, is een paar basics waarmee we ons leven een stuk makkelij...

Wij mannen zijn niet zo veeleisend. Alles wat we nodig hebben, is een paar basics waarmee we ons leven een stuk makkelijker, leuker en comfortabeler kunnen maken. Wij hebben vijftig van deze musthaves op een rij gezet, deze week schotelen we je de eerste 25 voor.

1. Een pak dat je als gegoten zit.2. Een koffietafelboek waar elke visite in zit te bladeren.3. Een flessenopener die je niet ergens een keertje gratis bij kreeg.4. Een goede koptelefoon of oortjes, die precies in, op of over je oren past.5. Een tas die je overal voor kunt gebruiken, van een weekend weg tot een middag strand.

Lees verder >>

6. Een fatsoenlijk horloge. Vintage, overpriced of met een special emotionele band.7. Een koksmes die niet onderdeel was van een Ikeaset.8. Een stropdas die geschikt is voor sollicitaties, bruiloften en begrafenissen.9. Een pen die je niet per vijf bij de HEMA hebt gekocht.10. Een gereedschapskist met de basics: een paar schroevendraaiers, een hamer, rolmaat, WD 40, duct tape en een paar tangetjes.

[video_ad] Lees verder >>

11. Een camera waarmee je niet kunt bellen.12. Een televisie die recht doet aan de vechtscènes in Game of Thrones.13. Een geheim ingrediënt waarmee je vriend, vijand en date imponeert.14. Een koffiemaker waarvoor je geen pads of capsules nodig hebt.15. Een navy blazer die je overal bij kunt dragen.

Lees verder >>

16. Elektrisch gereedschap, want klusjesmannen inhuren, is duur.17. Een fles whiskey die je alleen aanbreekt voor speciale gelegenheden.18. Een grijze hoodie die je overal bij kunt en zult dragen.19. Goede bierglazen, want speciaalbieren schenk je gewoon niet in een fluitje.20. Een klassieke zippo-aansteker. Ook als je niet rookt.

Lees verder >>

21. Een stevige grillpan die al de nodige biefstuk gezien heeft.22. Een stapel bankbiljetten, voor noodgevallen of dat Goodfellas-gevoel.23. Een jeans die tot op de draad versleten is, maar zo lekker zit.24. Een badjas die je op zondagochtend draagt om de krant te halen.25. Een net zo lelijk als comfortabel paar slippers die je draagt bij die badjas.

Kijk volgende week weer voor de volgende vijfentwintig musthaves voor elke man!