Vijftig musthaves voor elke man, Part II

Wij mannen zijn niet zo veeleisend. Alles wat we nodig hebben, is een paar basics waarmee we ons leven een stuk makkelij...

Wij mannen zijn niet zo veeleisend. Alles wat we nodig hebben, is een paar basics waarmee we ons leven een stuk makkelijker, leuker en comfortabeler kunnen maken. Wij hebben vijftig van deze musthaves op een rij gezet en nu zijn de laatste 25 aan de beurt.

26. Een tijdloze zonnebril.27. Een fatsoenlijk bureau voor je literaire meesterwerken.28. Een dagboek om ooit door te geven aan je kinderen.29. Een stoel die van jou is en waar verder niemand in mag zitten.30. Een riem van hoge kwaliteit leer.

Lees verder >>31. Een paar stylish manchetknopen die je bijna nooit draagt.32. Duurzame, goed ingelopen laarzen waar je in principe de Nijmeegse Vierdaagse op kunt lopen.33. Een zakmes waar je in elke situatie op kunt vertrouwen.34. Gewichten of ander gereedschap om die brede schouders breed te houden.35. Een barbecue die zowel ’s zomers als ’s winters 24/7 startklaar staat.

Lees verder >>36. Een koffiemok zonder reclame van een bedrijf erop of ‘I love NY’.37. Een paar sneakers die zich niet kunnen heugen wat de laatste keer was dat ze wit waren.38. Een gameconsole met een uitgebreide collectie games.39. Een paar werkhandschoenen, want je handen vuilmaken doe je wel zonder je handen vuil te maken.40. Een kookboek met recepten waarmee je iedereen omver blaast (en niet vanwege de knoflook).

[video_ad] Lees verder >>41. Een echt kunstwerk (en geen poster van Xenos).42. Een paar nette schoenen die niet lijken op het paar dat je aanhad tijdens je eindexamengala.43. Een fiets voor buiten het fietspad.44. Een klassieke leren portemonnee met alleen de eerste levensbehoeften.45. Een mooi exemplaar van je favoriete boek.

Lees verder >>46. Een fullsize paraplu zonder reclame erop.47. Een Dopp kit zodat je binnen een kwartier op wereldreis kunt.48. Een multitool in handformaat.49. Een set kaarten voor een spontane pokeravond.50. Een paspoort, want fysieke prullaria kunnen niet wedijveren met mooie herinneringen.