De Cobblestone: een magische muzieksteen

Streamen is het nieuwe downloaden, al zijn nog niet al onze apparaten daarop ingesteld. De Cobblestone ziet er niet uit...

Streamen is het nieuwe downloaden, al zijn nog niet al onze apparaten daarop ingesteld. De Cobblestone ziet er niet uit als een high-tech audio-ontvanger, maar dat is-ie wel.

/ Work your magic

De magische steen van Müzo verbindt met je wifi en zorgt voor een nieuwe muziekervaring. Vanaf je telefoon of tablet bedien je het apparaat en stream je jouw muziek van je favoriete diensten in de Cloud. De speciaal ontwikkelde Müzo-app heeft veel functies waarmee je nog meer uit je muziek kunt halen. Installeren is binnen een paar minuten gepiept en zou zelfs je schoonmoeder nog voor elkaar krijgen. Eindelijk weer een goede reden om die gave speakers uit het cd-tijdperk weer te gebruiken.

/ Slim én handig

En wat is nog beter dan één Cobblestone? Meerdere, natuurlijk. Hiermee synchroniseer je de muziek door het hele huis of creëer je verschillende sferen in verschillende kamers. De steen weet welk genre je favoriete nummers zijn en past zijn instellingen daarop aan. Je zit dus nooit met te veel of te weinig bas. Nog een handigheidje: de steen verbindt direct met de muziekprogramma’s, dus je kunt je telefoon gewoon blijven gebruiken. Zelfs als je accu leeg raakt, speelt de Cobblestone door.

https://youtu.be/5-d_1mGVKfE

/ Een steen om te laten zien

Daarnaast hoef je hem niet te verstoppen in een kast of in een hoekje van de kamer neer te zetten. De Cobblestone past perfect in elk interieur en het is zonde om zo’n strak uitgevoerd en vermomd apparaat te verbergen. De audio-ontvanger ondersteunt al veel programma’s, maar Müzo werkt er hard aan om ook services als Soundcloud en Spotify te ondersteunen. Die laatste wordt al wel ondersteund in de bètaversie.

[video_ad]

De steen kost €50 en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Plug it in and turn it on!