'Kwart jong volwassenen verricht sexuele handelingen in auto'

Naar je werk, op vakantie gaan, allebei zaken waarvoor je meestal de auto gebruikt. Als je dan urenlang in de file moet...

Naar je werk, op vakantie gaan, allebei zaken waarvoor je meestal de auto gebruikt. Als je dan urenlang in de file moet staan of een lange rit voor de boeg hebt dan slaat de verveling al snel toe. Uit onderzoek blijkt nu dat meer dan een kwart van alle jonge weggebruikers weleens sexuele handelingen uitvoeren terwijl zij aan het rijden zijn. Ben jij ook weleens stout in de auto?

/ Ogen op weg? Niets ervan!

Een duizelingwekkende 26% van de bestuurders tussen de 25 en 34 jaar houdt zich tijdens het rijden weleens bezig met seksuele handelingen. Dit varieert van de hand aan zichzelf leggen tot verwend worden door de medepassagier. Bij oudere weggebruikers ligt dit getal een stuk lager, bij bestuurders van 45+ ligt het percentage aanzienlijk lager, 20%. Volgens onderzoeker Adrian Flux zijn mensen te vaak met randzaken bezig achter het stuur. 'Sex in de auto is niets nieuws maar terwijl je rijdt is dit een ander verhaal. Mensen moeten niet vergeten waar ze mee bezig zijn'.

/ Stationwagon het populairst

Wat voor type auto is nou het populairst om sex te hebben of dergelijke handelingen uit te voeren? Stationwagons staan dan met stipt op nummer één! De achterbak open, stoelen plat en gaan. Het klinkt ordinair maar van alle ondervraagden zegt maar liefst 70% het weleens gedaan te hebben in een stationwagon. Wat is voor jou de ideale bolide om sex in te hebben?