Het enige journal dat écht reisproof is

Gaaf hoor, zo’n wereldreis, maar hoe hou je dat reisdagboek bij in het tropische regenwoud van Maleisië? Coldsmoke heeft...

Gaaf hoor, zo’n wereldreis, maar hoe hou je dat reisdagboek bij in het tropische regenwoud van Maleisië? Coldsmoke heeft een geniale oplossing: het All Weather Journal.

/ Wie schrijft, die blijft

Alle wanderlustigen en creatievelingen onder ons weten het: als je niks opschrijft, raak je het kwijt. Of het nu om de oplossing voor wereldvrede gaat (die je onder de douche bedacht), je ervaringen op een indrukwekkende hike door het oerwoud of een stappenplan hoe je een iglo bouwt tijdens een sneeuwstorm, dit notitieboek zal je niet in de steek laten. Natuurlijk kan-ie ook tegen Nederlandse nattigheid. Heb je er na je vakantie ook nog wat aan.

[video_ad]

/ Under the sea

Elke pagina is volledig waterproof, je kunt er zelfs op schrijven als je het boekje onder water houdt. Vissen tellen tijdens een duik in het Great Barrier Reef? Geen probleem. Het enige waar je voor moet zorgen, is dat je voldoende pennen meeneemt. De All Weather Journal kost omgerekend 15,50 euro en ligt binnen twee weken op de mat.