Tekenen met de zon - en Febo

Tekenen met de zon, zo noemen de creatievelingen achter Febo hun uitvinding. Met dit kleine apparaatje customize je alle...

Tekenen met de zon, zo noemen de creatievelingen achter Febo hun uitvinding. Met dit kleine apparaatje customize je alles waar een zonnestraal op kan vallen.

De lens bundelt de zonnestralen op het item dat jij als canvas gekozen hebt. Het is hetzelfde principe waarmee je vroeger met een vergrootglas een fikkie stookte. Alleen maak je nu de prachtigste ontwerpen op hout, kurk, multiplex, leer en nog veel meer.

/ Niet alleen voor Picasso’s

Of je nou wel of niet handig bent met een potlood of penseel in je hand, met Febo kun je alle kanten op. Kom je niet verder dan harkpoppetjes en lijkt je handschrift ook nergens naar? Dan kun je gebruik maken van de stencils die verkrijgbaar zijn bij een Febo.

[video_ad]

/ Schilderen zonder verf

Febo is ideaal: je hebt geen inkt nodig, geen batterijen of verf. Het enige dat essentieel is, is de zon. Dan hoeft het niet gelijk 35 graden te zijn, een waterig zonnetje heeft ook genoeg kracht om jouw ontwerp in je spullen te graveren. En doordat de stralen van de zon soms grillig kunnen zijn qua sterkte, krijg je een uniek kunstwerk.Het speciale design kun je tijdens je werkt goed zien waar je mee bezig bent, zo voorkom je uitschieters die je item kunnen verpesten.

/ Gouden campagne

De Kickstartercampagne voor Febo loopt vanavond af en backers hoeven niet bang te zijn dat ze het niet gaan redden. De makers stelden een doel van 8.000 dollar, maar deze is met bijna 70.000 dollar op de teller (and counting) ontzettend ruim overschreden. Een geslaagde campagne voor een geslaagd product.