Model Monday: Cara Delevingne

Ze lijkt het zoveelste model dat haar carrière op de catwalk inruilt voor een plekje op het witte doek. Ze is grappig, v...

Ze lijkt het zoveelste model dat haar carrière op de catwalk inruilt voor een plekje op het witte doek. Ze is grappig, van onder tot boven zit ze onder de gekke tatoeages en heeft een nummer opgenomen met Pharrell. We hebben het natuurlijk over alleskunner Cara Delevingne. Oh, hadden we al gezegd dat ze ook nog erg sexy is?

[video_ad]

Heb je geen idee over wie we het hebben? Kijk even mee naar een korte introductie uit de campagne voor John Hardy.

https://www.youtube.com/watch?v=syCToDS4ssg

/Acteren

Na een vlammende carrière als model voor onder andere Chanel en Victoria's Secret (foto's volgen), besloot ze in juni 2015 te stoppen als model en zich te focussen op haar carrière als actrice. Zo zal ze volgend jaar te zien zijn in de nieuwe actiehelden film Suicide Squad.

/Muziek

Maar deze alleskunner deed meer. Zo herken je haar stem uit Grand Theft Auto V waar ze de Non-Stop-Pop FM Radio inspreekt. Met haar zoetgevooisde Britse accent zingt ze de sterren van de hemel, met Will Heard en Pharrell bijvoorbeeld. En als dat nog niet genoeg voor je is, speelt ze ook nog gitaar en drums.

/Foto's

Zullen we dan nu maar door gaan naar de sexiness?

Zowel op de catwalk als op de gevoelige plaat kijkt Cara zwoel onder haar kenmerkende wenkbrauwen door. Maar ook hoop haar Instagram kan ze er wat van. Wat dacht je van dit plaatje, geschoten door Kate Moss?

Kun je het artikel over de mooie dames op festival Burning Man nog herinneren? Cara was er hier zeker een van!

/BACON

Voorlopig zijn we nog niet van dit model/actrice/zangeres (of zullen we maar gewoon superheld zeggen?) af en zijn dan ook benieuwd wat ze allemaal nog meer voor ons in petto heeft. Een spannende rol, een sexy campagne of toch nog een jaar de catwalk voor Victoria's Secret? De tijd zal het leren en wij zitten er klaar voor!