De meest sexy spelersvrouwen van het WK Rugby

De vriendinnetjes van onze voetbalhelden kennen we inmiddels allemaal wel, gelukkig zijn er meer sporters met sexy weder...

De vriendinnetjes van onze voetbalhelden kennen we inmiddels allemaal wel, gelukkig zijn er meer sporters met sexy wederhelften. Met het wereldkampioenschap Rugby in volle gang, wordt het dan ook eens tijd om eens aandacht te besteden aan de Wifes and Girlfriends (WAG's) van deze kleerkasten. Wat ons zo fascineert aan de rugbywedstrijden is de gewoonte van de televisiemakers om na het scoren van een try de knappe vriendinnetjes en andere appetijtelijke toeschouwers in beeld te brengen.

Heb je nog even een opfrisser nodig waar rugby verder over gaat, check dan onderstaand filmpje!

 

https://www.youtube.com/watch?v=vKgV8Go9t3o

Nu je helemaal up-to-date bent, kun je lekker gaan zitten voor de lekkerste "WAG's" van dit WK!

/ Laura Dundovic

Laura is het vriendinnetje van de Australische speler Quade Cooper. Maar ze is meer dan dat, in 2008 won deze Miss Australië ook de Miss Universe verkiezing, en terecht! Gelukkig komt Australië dit WK nog in actie in de halve finale. Laten we hopen dat ze deze beauty in beeld brengen!

/Phoebe Hooke

Phoebe Hooke is de wederhelft van de Engelse rugbyprof Sam Burgess. Ze is een echte beauty met brain, zo spreekt ze vloeiend Frans en heeft ze een bachelor communicatiewetenschappen op zak.

/Una Healy (rechts)

Una Healy is de wederhelft van de Engelse Ben Foden, dat betekent niet dat ze alleen maar "vrouw van" is. Ze is zelf bekend uit de meidengroep The Saturdays. Is haar instagram-post een sollicitatie richting de Playboy Mansion?

/ Stephanie Kockott

 

Deze dame is oorspronkelijk afkomstig uit Namibië, maar woont op dit moment in Zuid-Afrika, samen met Rory Kockott die uitkomt voor het Franse team.

/Gemma Flynn

Deze Nieuw-Zeelandse schone is al even sportief als haar vent Richie McCaw. Ze komt als hockeyster uit voor de Black Sticks, het nationale team van Nieuw-Zeeland.

/ Camilla Kerslake

 

Chris Robshaw heeft het goed bekeken met deze klassiek zangeres aan zijn zijde. In 2009 bracht zij haar eerste album uit en is ambassadrice voor de Royal Marsden NHS Foundation Trust and Breast Cancer campagne.

Als je het WK Rugby nog niet volgde, is dit genoeg reden om dat wel te gaan doen!