Jouw naaktselfie in een bushokje?

Stuur jij jouw geliefde of minnaar wel eens pikante selfies via Snapchat? Groot gelijk. Zelf instellen hoe lang iemand m...

Stuur jij jouw geliefde of minnaar wel eens pikante selfies via Snapchat? Groot gelijk. Zelf instellen hoe lang iemand mag gluren en niet bang hoeven zijn dat jouw goede lijf viral gaat. Inmiddels hebben ruim 0,8 miljoen Nederlandse lefgozers de voordelen van de deze populaire deeldienst ondervonden en mag iedereen maar wat blij zijn dat geen enkel bericht opgeslagen wordt. Die blote billen kun je hierdoor niet branden en dus hoef je nooit op de blaren te zitten. Mits je ontvanger een screenshot maakt, maar hier krijg je altijd een melding van. Gesnapt!

Nieuwe update, nieuwe voorwaarden

Misschien is het toch niet zo onschuldig en waterdicht als het lijkt. Allemaal leuk en aardig die nieuwste slowmotion- en doorspoelfuncties, maar wist jij dat je door het gebruik van deze app Snapchat het eeuwige recht geeft jouw beelden te mogen gebruiken. Dus ook die foto van je geslachtsdeel óf je meest lelijke selfie.

Ophef

Gebruikers zijn niet blij met deze nieuwe voorwaarden, maar het is niks nieuws in social media land. Facebook en Twitter gingen Snapchat al voor. Vooralsnog is het geen fijn idee dat jouw selfie, die slechts voor één iemand bestemd was, wereldwijd in een bushokje kan eindigen. Wees je er dus van bewust wat je stuurt, big brother is watching you.

Zeg eens eerlijk, stuur jij wel eens stoute snaps?