Model Monday: Elsa Hosk

Deze maandag zoeken we onze modellen in plaats van in het zonnige Brazilië, in het Hoge Noorden. Noordelijker dan Friesl...

Deze maandag zoeken we onze modellen in plaats van in het zonnige Brazilië, in het Hoge Noorden. Noordelijker dan Friesland, vinden we een heel land voor mooie vrouwen. We hebben deze week een prachtige Zweedse schone voor je klaar staan. Ze heet Elsa Hosk. Nooit van gehoord? Maak even kennis:

https://www.youtube.com/watch?v=ylaZpmHVm-Y

Goed gezien, ze is inderdaad een van de modellen die je terug kunt vinden in de jaarlijkse lingerie-parade van Victoria's Secret! Elsa loopt al sinds 2011 mee in de show, maar heeft in 2014 promotie gekregen en mag zich Angel noemen. Onlangs ging ze voor celebrity fotograaf Yu Tsai uit de kleren. Dat kunnen we je natuurlijk niet onthouden:

Ook deelt ze er op los op haar Instagram en de ene foto is nog mooier dan de ander.

Om het af te leren dan toch nog maar een mooie foto op de catwalk en welke catwalk beter dan die van Victoria's Secret?

Over minder dan een maand wordt de Victoria’s Secret Show uitgezonden wordt op de Amerikaanse televisie, dan kunnen we weer genieten van Elsa en al haar Angel-vriendinnen. Wil je meer geheimpjes van Victoria zien? Eerder kwamen Angels Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Romee Strijd en Candice Swanepoel al voorbij, maar ook nieuwkomer Gigi Hadid stond in onze Model Monday.