5 überluxe vakantievilla's die we in 2016 gaan bezoeken

Het is weer de tijd van het jaar dat we reikhalzend uitkijken naar de zomer en wegdromen bij het boeken van een vakantie...

Het is weer de tijd van het jaar dat we reikhalzend uitkijken naar de zomer en wegdromen bij het boeken van een vakantie. Playboy helpt je een handje bij het uitzoeken van de beste vakantiehuisjes in Europa voor de zomer van 2016. Ze hebben allemaal wel een aardig prijskaartje.

De Aateli (Finland)

Waarom zou je alleen een huisje huren als je ook een heel eiland kunt huren? De Aateli in Finland is dan ook een prachtig privé-eiland dat van alle gemakken voorzien is. Kosten? 9.889 euro per week.

Palacio la Paz (Costa Blanca, Spanje) 

Een huisje in de Spaanse zon klinkt erg aantrekkelijk, nog aantrekkelijker wordt het als dit huis een privézwembad een bioscoop (met popcornmachine!) en een park van vijfduizend vierkante meter als achtertuin heeft. Deze vakantie gaat je 10.383 euro per week kosten.

White Villa (Mykonos, Griekenland)

De naam zegt het al, alles is wit in deze villa. Het stulpje biedt plek voor 10 personen, zodat je samen kunt genieten van het prachtige uitzicht over de Griekse zee. Dit ultieme genieten gaat  10.466 euro per week kosten.

Villa Eugenia (Kvarner Baai, Kroatië)

Voor wie huis graag wat ruim definieert, is dit wel wat. Villa Eugenia heeft meer weg van een klein hotel dan van een huisje. Er is, verdeeld over de vijf verdiepingen, ruimte voor dertig personen. Drie keer rollen en je geniet van de heerlijke Kroatische stranden. En dat voor maar 10.920 per week.

Lodge (Zermatt, Zwitserland) 

Niet alleen leuk voor de zomer, maar ook een wintersport vakantie is aardig door te komen in Zwitserland. Zeker in miljonairsdorp Zermatt. En dan nog beter in deze lodge van vijf luxe ingerichte slaapkamers. Kosten? 15.338 euro.

Via: Interhome