Ultiem nagenieten van een concert doe je in ‘t Jaz Hotel Amsterdam

’t Klinkt vast herkenbaar: na een avond flink los te zijn gegaan op de muziek van je favoriete artiest in de Amsterdamse...

’t Klinkt vast herkenbaar: na een avond flink los te zijn gegaan op de muziek van je favoriete artiest in de Amsterdamse Ziggo Dome sleep je jezelf weer richting de grimmige parkeergarage of – nog erger – Station Bijlmer ArenA. Weg concertroes. Gelukkig is er nu een stukken aangenamer plan A met de komst van hotel Jaz in the City.

Jaz in the City ligt letterlijk naast Ziggo Dome en het hotel telt 258 kamers, waaronder elf suites. Nadat je bent ingecheckt (en voordat je jezelf tegoed gaat doen aan de plastic bekertjes bier) leg je een goede bodem in het hotelrestaurant dat haar menukaart omschrijft als ‘nouveau ruig’. Wij noemen het, in iets minder chique termen: lekkere lappen vlees.

Het hotel staat in het teken van de ultieme rockstar experience zodat je na afloop van het concert nog heerlijk lang in je roes kan blijven hangen en na het klappen van de nodige cocktails in de hotelbar neer kunt ploffen in je eigen kingsize bed. Extra voordeel: de kamers zijn hartstikke geluidsdicht. ’t Is helemaal aan jou (en je vriendin) wat je met deze informatie doet.

Lees ook: Eindelijk, we kunnen weer in stijl uit op het Rembrandtplein

Na een extreem lange nacht (we herhalen nog even: geluidsdichte kamers) begin je de volgende ochtend goed met een rondje cardio in de fitnessruimte of zweet het overschot aan bier eruit in de sauna of het stoombad. Mocht je liever nog even blijven liggen, dan kan je vriendin zichzelf zoethouden met de yogamat die op elk van de kamers aanwezig is. Na het nemen van een extra lange stortdouche kun je direct aan het rijke ontbijtbuffet (inbegrepen in kamerprijs) om vervolgens uit te checken en langzaam terug te komen in de realiteit.

Klinkt een overnachting in Jaz in the City als muziek in je oren? Ga dan snel naar jaz-hotel.com en boek een kamer.