5 elegante manieren om je onenightstand de deur uit te werken

  Wil je verovering van gisteravond je bed maar niet uit komen? Playboy helpt met vijf elegante technieken om...

 

Wil je verovering van gisteravond je bed maar niet uit komen? Playboy helpt met vijf elegante technieken om haar de deur te wijzen.

VOOR DE GENTLEMAN

Blijf altijd eerlijk, zeg dat je erg genoten hebt van jullie tijd samen maar dat je op het moment niet op zoek bent naar iets vasts. Daarbij is een onenightstand niet de beste fundering voor een relatie. Het is mooi geweest.

large

VOOR DE WAAGHALS

Lieg dat je barst. Verklaar haar de liefde. Geen reactie? Overval haar met ontelbare toekomstdromen voor jullie samen. Wat? Is ze er nog steeds? Stel voor om samen te ontbijten. Met je ouders. En hup, weg is ze! Pas op, deze methode zou averechts kunnen werken.

giphy (1)

VOOR DE PROFESSIONAL

Bied de avond van tevoren je excuses al aan dat je 's ochtends vroeg weg moet voor een belangrijke afspraak. Bijvoorbeeld: ‘Ik kan hier eigenlijk niet zijn, ik heb morgen een heel belangrijke deadline. Maar werk is natuurlijk niet alles.’ Je verovering zal denken dat je jezelf opoffert voor haar. De volgende ochtend sta je vroeg op om de ‘deadline’ te halen.

Dat zal haar een duwtje in de juiste richting geven.

giphy

IN ALLE GEVALLEN

Om te voorkomen dat je in ongemakkelijke situaties terechtkomt, kun je ook voorstellen om naar haar huis te gaan of in een hotel te slapen. Zo kun je de volgende ochtend de deur uit wanneer het jou uitkomt.

giphy (3)

ALS AL HET ANDERE FAALT

Als je alles al geprobeerd hebt, kun je de volgende ochtend een slechte smoes bedenken. Of je bent ineens getrouwd. Of, wellicht nog wat minder charmant: ‘Sorry, ik val eigenlijk op mannen.’ Je moet toch iets? Maar alleen als allerlaatste optie.

ae5f8d70-4525-0133-9da9-0af7184f89fb