Eindelijk! Tatoeages voor lafaards

Een aarsgewei voor even en niet meer voor het leven. Binnenkort kun je je vrijwel pijnloos e?n zorgeloos laten...

Een aarsgewei voor even en niet meer voor het leven. Binnenkort kun je je vrijwel pijnloos e?n zorgeloos laten onderkalken bij de tattooboer.

En waar we eindelijk zeiden bedoelen we eigenlijk ‘nog een jaartje wachten’ want dan is de technologie helemaal af. Terwijl we dit tikken worden varkens (die lijkennu eenmaal huidtechnisch het meest op ons) ondergekliederd zodat de mensheid weer eens een grote stap voorwaarts kan zetten. En dan is het moment eindelijk daar: iedereen die ooit twijfelde over het nemen van een tatoeage, kan het dan zon-der zorgen doen.

Lees ook: Tattoo-babe Sophia Presley uit de kleren voor Playboy

Je zit er dan namelijk niet meer de rest van je leven aan vast, maar slechts e?e?n jaartje. Ephemeral Tattoos, een club bollebozen uit New York, heeft een techniek ontwikkeld die veel minder kostbaar en pijnlijk is en laserverwijdering overbodig maakt. De inkt die ze gebruiken lost na een jaartje weer op, de restjes (en het eerste aanbrengen) moeten echter wel nog steeds bij een tattooboer worden gedaan, daar ontkom je niet aan.

Stel je de eindeloze mogelijkheden eens voor. Nooit meer zo’n verlepte tattoo op de onderrug van de moeder voor je bij de kassa. Nooit meer spijt van die dronken tatoeage. Elk jaar een ander voetbalteam middels inkt gewoon supporten. Mensen die altijd het nieuws haalden door levensgroot een overleden volkszanger of politicus op hun harige rug te laten portretteren zijn pats- boem iets uit het verleden. Of juist iets wat iedereen voortaan gaat doen.