Playmate Marisa Papen vervult glansrol in nieuwe videoclip DubVision

Yes! De nieuwe videoclip van DubVision is uit. Het nummer heet Magnum, het deuntje is zomers. Maar de reden dat we hier...

Yes! De nieuwe videoclip van DubVision is uit. Het nummer heet Magnum, het deuntje is zomers. Maar de reden dat we hier blij mee zijn, is toch echt de glansrol van Marisa Papen.

Het internationale model uit België was onlangs met een zwoele naaktshoot te bewonderen in Playboy en dat leverde ons meer orders dan ooit op uit het buitenland. Vanuit Amerika, Groot-Brittannië, Canada, Mexico en Zuid-Afrika... De hele wereld wilde het exemplaar met Marisa op de cover thuis hebben. De complete Playboy-shoot met Marisa Papen is nu overigens ook digitaal te bewonderen.

Lees ook: Marisa papen met zwoele naaktshoot in Playboy

Duidelijk, de heren van DubVision hebben smaak. Evenals Jasper Suyk, de art-director van de clip, die als fotograaf tevens verantwoordelijk was voor Marisa's shoot in Playboy. Wederom heeft hij het voor elkaar gekregen Marisa op haar allermooist te laten schitteren.

Magnum is de eerste track van het duo op Revealed Recordings, het label van dj Hardwell. Hierbij de smakelijke videoclip.

https://www.youtube.com/watch?v=SMe8EcqJtyI