Rev Houseboat: een op maat gemaakte woonboot door jachtbouwers

Wij Nederlanders houden van onze woonboten. Het is nu eenmaal heerlijk om aan het water te wonen en de Nederlandse grach...

Wij Nederlanders houden van onze woonboten. Het is nu eenmaal heerlijk om aan het water te wonen en de Nederlandse grachten zitten vol unieke locaties om je te huisvesten. Persoonlijk kijken we wel liever een stapje verder dan de gebaande paden. Tijd voor je eigen penthouse op het water met een Rev Houseboat.

Een jacht is het ultieme luxe goed, we schrijven er niet voor niets veel te vaak over. Het is echter lastig wonen op een jacht en manoeuvreren door de Amsterdamse grachten op je tien miljoen kostende parel is niet te doen. Dus houden we het hier bij een woonboot, een die qua design de rest aftroeft.

Lees ook: 5 conceptjachten die wat ons betreft direct gebouwd mogen worden

Elegant, exclusief en op maat gemaakt. Zo kaart Rev House de vrucht van hun arbeid aan en wij zijn het daar wel mee eens. De woonboten worden gemaakt door jachtbouwers en die kijken nergens meer van op.

Jacuzzi's, dakterrassen, zonnepanelen, een eigen bar, net wat je maar wilt. Een van de projecten waar ze zich absoluut mee bewezen hebben is de Dom Perignon woonboot. Een woonboot opgedragen aan een meer dan fijne champagne. Waarom ook niet.

https://www.youtube.com/watch?v=Rk4x6r3zgb0

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="170847,170849,170851,170853,170855,170857"]