De mooiste dames van de MTV EMA's op een rij

Gister vonden de MTV EMA's plaats bij ons in Rotterdam. Uiteraard was het niet alleen een gezellige knalfuif wat muziek...

Gister vonden de MTV EMA's plaats bij ons in Rotterdam. Uiteraard was het niet alleen een gezellige knalfuif wat muziek betreft maar waren er ook alleen maar mooie mensen. We hebben de leukste dames van de rode loper op een rij gezet. 

We mogen best trots zijn op de Nederlandse vertegenwoordigers op de EMA's, neem Martin Garrix bijvoorbeeld. Gisteren mocht hij, welverdiend, de prijs van beste electic-artist in ontvangst nemen. Verder is Lady Gaga inmiddels de beste vrouwelijke artiest, heeft Bieber de beste fans en Ariana Grande staat nu aan de top in de categorie U.S. best act. Wij hebben genoten van de MTV Europe Music Awards.

Lees ook: Justin Bieber woont op de dam, dit is zijn mega-penthouse

Natuurlijk ging het niet alleen om muziek maar ook om de looks. Je kunt dan wel genieten van Bruno Mars of Afrojack maar het oog wilt ook wat. Gelukkig zijn er een hoop dames die alles uit de kast haalden, voornamelijk een hoop korte rokjes en diepe decolletés. Zie de mooiste dames die over de MTV EMA's rode loper paradeerde hieronder.

Zangeres Anne-Marie

Model Ann-Kathrin Broemmel (Zie ook haar Instagram)

Arantxa Bustos en Elettra Miura Lamborghini

Oké wij kende beide dames niet maar blijkbaar zijn het de sterren van een Spaanse Jersey Shore, Super Shore genaamd, zoals hier te zien is.

Bebe Rexha

Hier stonden echt een hoop fans voor in de rij. Niet bekend mee? Dit nummer met Martin Garrix ken je wel.

Charlotte Dawson

TV-persoonlijkheid uit Nieuw-Zeeland. Meer zien kan natuurlijk op haar Instagram.

Giulia Salemi

Dit supermodel zagen we eerder ook al op de rode loper, toen was het toch een stukje gewaagder, zoals je hier ziet.

Model Jourdan Dunn

Actrice Nina Dobrev

Stefanie Giesinger

Meer zien van Duits model Giesinger? Check haar Instagram.

Zangeres Tallia Storm (van o.a. deze track)