Eén avondje plezier: dit zijn alle ongemakkelijke fases van een onenightstand

Welke heb jij allemaal al meegemaakt?

onenightstand

Ja hoor, de onenightstand; daar gaan we het eens over hebben. Voor de een is het een van de leukste dingen ooit, voor de ander een nachtmerrie. Dit ligt natuurlijk volledig aan met wie je het doet, of het fijn is vindt én of diegene jou ook lekker weet te verwennen. Soms heb je een klik, soms niet: kan gebeuren. En uiteindelijk gaat het toch allemaal om de daad. Alle fases die bij een onenightstand komen kijken gaan we voor je bij langs. Want hoe leuk het ook kan zijn, kan het ook méga ongemakkelijk zijn. Hoe was jouw laatste onenightstand?

De voorselectie

Je wilt natuurlijk wel weten wat je in huis haalt. Of je bent al zoveel borrels diep dat dat niet meer uitmaakt. Either way: je zal iemand mee naar huis moeten krijgen. Hoe heb jij dat de afgelopen keer gedaan? Met een beetje charme kom je al een heel eind natuurlijk Iemand veroveren is leuk: het is een beetje een spelletje. Maakt het hele uitgaan natuurlijk weer wat spannender dan alleen maar bier drinken met je maten. Wees lief, charismatisch en heb goede humor (please). Wie weet (als ze jou ook leuk vindt) gaat ze met je mee naar huis. Geweldig toch?

Op naar huis

Ja, dan moet je samen naar huis gaan... fietsen, lopen, taxiën? Dit onderdeel kan heel ongemakkelijk zijn, maar hoeft het natuurlijk niet te zijn. Blijf jezelf en maak nog steeds leuke grapjes. En blijf nog steeds je charmante zelf. Je bent er nog niet hè.

Eenmaal thuis

Ja, we zijn thuis. Het is hier natuurlijk wel belangrijk dat het nog steeds leuk is. Je kan er ook voor kiezen om gelijk over te gaan tot de daad, dat ligt er maar net aan waar je zin in hebt. Misschien is het wel veel leuker om nog even te kletsen of een drankje te doen? Een klein beetje small talk moet kunnen toch? Jullie gaan straks keihard van bil. Haar vragen naar het interieur is het minste wat je kunt doen.

Seks

De leukste fase, natuurlijk: seks! Daarom ben je nou eenmaal met elkaar naar huis gegaan. Maak er in je hoofd niet een too big deal van: het moet leuk zijn. Dus geniet! Misschien is het wat klungelig; maakt allemaal niet uit, jullie kennen elkaar nog maar net. Misschien is het direct vuurwerk, dat kan natuurlijk ook. Bespreek met elkaar wat je fijn vindt en doe nooit iets wat iemand anders niet wilt. Nee is natuurlijk – ook bij een onenightstand – nog steeds gewoon nee.

Slapen

Och god, wat ongemakkelijk. EN DAN? Na de seks, moet je blijven slapen of ga je gewoon weer lekker op het fietsje of in de taxi naar huis? Ligt aan mega veel factoren, hoe was de seks? Hoe gezellig is het? Heb je überhaupt zin om te blijven slapen? Wil je morgenochtend weer een vrijpartij rijker zijn van je onenightstand? En dan moet je ook maar hopen dat degene waarbij je wil blijven slapen ook wil dat jij blijft slapen. Altijd een beetje een gek moment. Maar je hebt wel voor hetere vuren gestaan, dus wij geloven dat je dit ook nog wel aan kan.

De volgende ochtend

Mocht je zijn blijven slapen, dan is de volgende ochtend misschien nog wel erger dan de hele avond zelf. De drank is helemaal uitgewerkt en je ligt daar, volledig krokant, in het bed. Dat is natuurlijk geen pretje, en dan moet je ook nog beslissen of je blijft ontbijten of dat je 'm zo snel mogelijk naar huis boekt. Wat een opties allemaal, maak dan maar eens de juiste keuze, met je kater.

Hoewel de onenightstand voor nu vooral heel ongemakkelijk klinkt, is het natuurlijk overall een feestje. Dus feestmuts op en ga ervoor.

Entertainment
  • Mellowed.nl
  • Adobe Stock