Jennifer Lopez begint badpak-MILF-selfie-trend

Jennifer Lopez mag dan 47(!) zijn maar na het zien van de Instagramfoto op haar bed afgelopen week zijn we allemaal weer...

Jennifer Lopez mag dan 47(!) zijn maar na het zien van de Instagramfoto op haar bed afgelopen week zijn we allemaal weer op de hoogte gesteld van hoe perfect de dame er nog steeds uitziet. 1.4 miljoen likes en 44,9 duizend enthousiaste ''ik zou haar doen'' en ''#feelingempowered'' reacties later zou het zomaar kunnen dat ze een nieuwe trend begonnen is waar wij ons wel in kunnen vinden.

Lees ook: Martijn Krabbé weet wat katerfood is

De ''ik ben een trotse MILF en zit in badpak op mijn bed voor een spiegel vanaf de zijkant selfie'' zou zomaar eens hét nieuwe ding kunnen worden want nadat J. Lo de onderstaande foto uploadde kwamen vanzelf de net zo fijne imitaties en parodieën. We wachten geduldig op meer en vragen ons ondertussen af waarom ze niet betere kwaliteit camera's op hun telefoons hebben. Misschien zijn die telefoons ook wel 47.

#loveyourselffirst #feelingempowered? #healthybodyhealthymind

Een foto die is geplaatst door Jennifer Lopez (@jlo) op

Vervolgens was Lea Michele, bekend van Scream Queens en Glee (kijken wij ook niet), aan de beurt die ook een bak aandacht kreeg dankzij deze foto. Hoewel ze met haar 155.000 likes nog niet in de buurt van Jenny from the block komt is de foto zeker de moeite waard. Het is overigens onderdeel van haar''Sunday Bed Series'' dus houd die Instagram in de gaten.

NYC// Sunday bed series Een foto die is geplaatst door Lea Michele (@msleamichele) op

De Amerikaanse beautyqueen, talkshowdame, advocaat en full-time MILF Lidia Szczepanowski deed ook een duit in het zakje.

Following @jlo advice remember to love yourself!! #ivycosplay #selfie #jlostyle #jenniferlopez #swimsuit #loveyourselffirst

Een foto die is geplaatst door Ivy Cosplay (@ivycosplay) op