De mysterieuze Playmate-affaire van Donald Trump

Tien maanden lang sex met Donald Trump houd je natuurlijk liever stil, tenzij iemand je 150.000 dollar biedt. Afgelopen...

Tien maanden lang sex met Donald Trump houd je natuurlijk liever stil, tenzij iemand je 150.000 dollar biedt. Afgelopen weekend schreef de Wall Street Journal dat het moederbedrijf van Amerikaans roddelblad National Enquirer Playmate Karen McDougal 150.000 dollar betaald heeft voor de exclusieve rechten van een verhaal over haar affaire met Donald Trump. Ze zou namelijk het bed met de presidentskandidaat gedeeld hebben terwijl hij al met Melania Trump samen was. Melania hebben we trouwens hier nog voor je in een stomende lesbische fotoshoot, ook niet onbelangrijk.

Lees ook: Het complete Playboy-interview met Donald Trump

Het verhaal over de affaire werd uiteindelijk niet gepubliceerd omdat National Enquirer eigenaar David Pecker een maatje van Trump is. Ah, een zogeheten ''catch and kill'' (een verhaal kopen om ervoor te zorgen dat het nooit openbaar gemaakt kan worden). Wij weten natuurlijk ook niet wat de Playmates, of Trump, doen in hun vrije tijd dus laten we gewoon eens foto's, feitjes en geruchten bekijken.

1. Karen McDougal zou tien maanden lang een affaire gehad hebben met Trump

Volgens McDougal zelf heeft ze in 2006 en 2007 tien maanden lang het bed met Trump gedeeld. Hij was toen al getrouwd met Melania Trump.

2. McDougal was Playmate of the year in 1998

In december 1997 stond ze op de centerfold en in 1998 werd ze Playmate of the Year. Na Playboy werd de dame een succesvol model en stond ze in meerdere bladen.

3. Onder playboy-lezers was ze één van de favoriete Playmates

Volgens een poll op Playboy.com was McDougal destijds de populairste Playmate onder de lezers.

4. Trump ontkent de affaire

Spreekt voor zich, nog een schandaal zou niet handig zijn. Vol gas de ontkenningsmodus in. Al kunnen we ons voorstellen dat hij graag met deze dame zou willen pronken.

5. Er duikt steeds meer nepnieuws op omtrent de verkiezingen

Neem alles met een korrel zout. Het verhaal kan zowel waar als onwaar zijn. De National Enquirer brengt wel vaker onzin naar buiten, bijvoorbeeld een verhaal over de medicijnverslaving van Clinton wat niet waar bleek te zijn. De Wall Street Journal is meestal goed te vertrouwen maar ook daar kunnen fouten gemaakt worden. Aan alle kanten proberen de democraten en de republikeinen het nieuws te beïnvloeden en wordt er met modder gegooid.

Gelukkig kunnen foto's niet liegen. Zie Karen McDougal's naaktshoot hier op playboyextra.nl

Hier alvast een voorproefje.