Kleed je als de karakters uit Star Wars: Rogue One

Voor degenen die niet helemaal opgelet hebben: sinds gisteren draait Star Wars: Rogue One in de bioscopen. De echte fans...

Voor degenen die niet helemaal opgelet hebben: sinds gisteren draait Star Wars: Rogue One in de bioscopen. De echte fans kunnen nu rondlopen in stiekem toch wel erg vette winterjassen uit de film. Columbiasportswear komt namelijk met drie jassen die je in de film voorbij ziet komen. De eerste twee jassen waren sneller uitverkocht dan dat de Millennium Falcon vliegen kan. Hopen dat ze met een tweede lading komen dus. Een van de drie is nog beschikbaar.

Lees ook: Het vuige café uit Star Wars: A New Hope komt naar ons sterrenstelsel

Kies uit The Jyn Erso Rebel Jacket dat samen met een vest komt, de Captain Cassian Andor Rebel Parka die het echt goed doet in een koud klimaat en waterdicht is of de Imperial Death Trooper Jacket. De laatste heeft Imperial Army logo's op de schouders en ziet eruit als de outfit van een Death Trooper, mocht je de Dark Side een warm hart toedragen. De jassen zijn niet slechts voor de show, je kunt er daadwerkelijk mee op wintersport terwijl je heerlijk warm blijft. De Star Wars-jassen kopen? Dat kan hier.

https://www.youtube.com/watch?v=TGXmD3E6Gvo

https://www.youtube.com/watch?v=eT96hR4Spr8

https://www.youtube.com/watch?v=gRzj1sWRP4s

Zie hier ook de Star Wars: Roque One cast de meest gegoogelde vragen beantwoorden

https://www.youtube.com/watch?v=3HRiRy-gooo