Deze villa uit Californication staat te huur

Altijd al net als Hank Moody willen zijn? Dat kan nu een beetje want één van de villa (de meest opvallende uit seizoen 1...

Altijd al net als Hank Moody willen zijn? Dat kan nu een beetje want één van de villa (de meest opvallende uit seizoen 1) staat te huur. Vertrek dus direct naar Venice in Los Angeles en neem jouw intrek in dit meer dan stijlvolle pand.

Lees ook: 8 redenen waarom vrouwen met eikels daten (volgens vrouwen)

Goed, Hank Moody woonde er zelf niet. Dit stulpje was van zijn ex Karen en diens nieuwe vent Bill (en sexy dochter Mia die in de onderstaande video te zien is). Het huis biedt in het echt ruimte voor acht personen, heeft vijf badkamers, vier slaapkamers en twee toiletten. Het design is strak, modern en heeft een vrij creatieve insteek. In de buurt tref je vooral vooraanstaande kunstzinnige figuren zoals muzikanten, schrijvers en kunstenaars aan. Op zich verschilt dat dus niet heel veel met de serie Californication.

Meer informatie vind je hier. Trouwens, als je net als ons veel te veel goede herinneringen aan Californication hebt en je op zoek bent naar iets nieuws om te kijken, neem dan eens een kijkje naar Weemoedt. We spraken Thijs Römer eerder over zijn serie die overduidelijk gebaseerd is op de escapades van Hank Moody (Thijs Römer speelt Job Weemoedt, laten we zeggen de Nederlandse combinatie tussen schrijver Hank Moody en diens agent Charlie Runkle).

https://www.youtube.com/watch?v=v8OcW1btYZc

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="183335,183337,183339,183341,183343,183345,183347"]