Het jacht uit James Bond Skyfall staat te koop

Voor een prikkie kun je een stukje James Bond geschiedenis op de kop tikken. Je zal ongeveer 9.3 miljoen dollar (omgerek...

Voor een prikkie kun je een stukje James Bond geschiedenis op de kop tikken. Je zal ongeveer 9.3 miljoen dollar (omgerekend 8.85 miljoen euro) moeten neerleggen maar dan ben je wel de trots eigenaar van een 55 meter lang superjacht waar een aantal Bond-scenes zijn opgenomen. Natuurlijk is het een aardige duit, maar er moet gezegd worden dat er al van 5 miljoen dollar korting sprake is. In 2012 kwam ze ook al op de markt terecht, toen werd er 14 miljoen dollar gevraagd.

Lees ook: Varen met dit demonisch meesterwerk van jachtenbouwer Frauscher

Dit jacht is ideaal voor de Bahama's waar je met 12 knopen langs kan varen. ''Regina,'' zoals ze heet heeft ruimte voor jet ski's, een flinke 3D televisie, een aardig geluidssysteem, een interieur bestaande uit verschillende elementen van marmer en teakhout en natuurlijk zoveel Bondgirls als je wilt. Zolang ze maar in de zes slaapcabines passen. Of gewoon allemaal bij jou in de master bedroom/cabin.

Kun je mooi deze scenes naspelen al kunnen we verklappen dat de douche-scene stiekem helemaal niet op het jacht is opgenomen maar in een hotelkamer van het Four Seasons Hotel in Londen. Voor de aankoop moet je naar de website van Engel & Völkers Yachting.

https://www.youtube.com/watch?v=4vuX4sexoCk

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="184639,184641,184643,184645"]