De teaser van House of Cards seizoen 5!

Op dezelfde dag als de inauguratie van Donald Trump bracht Netflix de teaser van het vijfde seizoen van House of Cards u...

Op dezelfde dag als de inauguratie van Donald Trump bracht Netflix de teaser van het vijfde seizoen van House of Cards uit. We zien eigenlijk zo goed als niets maar de achtergrondmuziek en de datum waarop het nieuwe seizoen op Netflix verschijnt maakt ons razend enthousiast. Indien je de eerste vier seizoenen gezien hebt zal de teaser ongetwijfeld een vergelijkbaar effect op jou hebben.

Lees ook: Strippers, maatpakken, drugs en de Britse onderwereld in de trailer van Snatch

De serie zou eigenlijk in februari al terugkomen maar nu blijkt dat we nog even geduld moeten hebben. Vijf mei kunnen we genieten van het nieuwe seizoen. Mogelijk heeft de serie wat vertraging gehad omdat Netflix ruimte wil maken voor het tweede seizoen voor Stranger Things. Of misschien willen ze achter de schermen nog het een en ander aanpassen omdat ze wat gebeurtenissen willen baseren op Trump. Het kan allemaal. Om je alvast een beetje in de stemming te krijgen voegen we maar gewoon nog een aantal video's van president Frank Underwood toe.

https://www.youtube.com/watch?v=5xUZKyPBaR0

https://www.youtube.com/watch?v=a5Ha3IWeXOo

https://www.youtube.com/watch?v=hzMY33vioTQ

https://www.youtube.com/watch?v=X7FVYJ6ONXk&t=106s