Dit zijn de top 10 meestvoorkomende fetisjen

Ah, de weide wereld der fetisjen. Je kunt op sexgebied werkelijk de meest vreemde dingen tegenkomen. Nu zijn wij best op...

Ah, de weide wereld der fetisjen. Je kunt op sexgebied werkelijk de meest vreemde dingen tegenkomen. Nu zijn wij best open-minded en dus vinden we het allemaal hartstikke prima maar er zijn zaken die niet voor iedereen weggelegd zijn en waar wij ons toch maar niet aan wagen. Dat een hele hoop andere mensen dat wel graag doen blijkt uit The Great British Sex Survey waaruit bleek dat een groot deel van de Britse bevolking gewoon ontzettend freaky is.  De onderstaande fetisjen kwamen het meest voor.

Lees ook: Dit zijn de top 7 duurste sextoys

1. Seksspeeltjes

Volgens de definitie van het woord fetisj is fetisjisme iets waarbij je seksueel genot beleeft aan bepaalde voorwerpen of rituelen. Afijn dat betekent dat opgewonden raken van simpele seksspeeltjes ook in de categorie vallen. De fetisj van praktisch iedereen.

2. BDSM

Tja, na 50 Shades of Grey ging iedereen dit ineens proberen.

3. Sexy Selfies

Dankjewel Instagram en Snapchat!

4. Trio's

Geef maar toe, zo'n beetje iedereen wilt dit proberen.

5. Materialen fetisj

Een beetje een verzamelterm en eigenlijk gewoon de definitie van fetisj an sich. De een houdt van ballonnen de ander van bomen weer een ander is verliefd op zijn stoffer en blik.

6. Uniforms

Vrouwen houden nu eenmaal van een man in uniform en mannen worden regelmatig verliefd op hun secretaresse. En dan sommige politievrouwen niet te vergeten.

7. Vernedering

Tip: voor je hier mee aan komt zetten kun je het misschien beter even rustig bespreken met je partner.

8. Lichaamstypen fetisjen

Sommigen houden wel heel erg veel van erg dikke dames. Dat kan natuurlijk wij oordelen niet.

9. Watersport

10. Verkleden

En dan met name de man die als vrouw verkleed gaat en de vrouw als man. Voor ieder wat wils laten we maar zeggen.