Interessante fetishes: dit zijn de raarste verzoeken die sekswerkers kregen van klanten

Ken je iemand met een papier fetish of een voorliefde voor rauwe eieren?

verzoeken

We weten allemaal dat wij mannen een ster zijn in het seksualiseren van doodgewone gebruiksvoorwerpen. En dat betekent dat de seksuele fantasieën die we hebben behoorlijk uit de hand kunnen lopen. Wie van jullie heeft een fetish voor papier of rauwe eieren? En dan hebben we het nog niet eens over de fetishes waar uitwerpselen bij betrokken zijn... Op Reddit delen een aantal sekswerkers de meest bijzondere verzoeken die ze ooit hebben gekregen van klanten. Lezen op eigen risico dus!

Autogordels en bananenvlaai

Een gebruiker met de naam littlest_ginger vertelt op het forum: "Er was een man die foto's van me wilde waarbij ik gewoon achter het stuur in mijn auto zat. Volledig gekleed, met mijn autogordel om. Hij was hartstikke vriendelijk en netjes maar hij had gewoon een fetish voor vrouwen met gordels om."
Diezelfde gebruiker verklapt dat ze vaker met bijzondere fetishes te maken heeft. Zo wilde een andere klant dat ze een bananenvlaai op een krukje zette, er boven ging staan en vervolgens met zichzelf ging spelen. Op het moment van het 'orgasme' moest ze haar gezicht in de vlaai duwen en de restjes in haar bh stoppen terwijl ze 'Meer! Meer!' kreunde.

Papierfetish

Een andere gebruiker met de naam alittlekink werkt al behoorlijk wat jaren in de online seksindustrie en heeft verschillende verhalen te vertellen. Zo moest ze een keer toekijken terwijl haar klant op een stukje papier poepte en zijn gezicht ermee insmeerde. Voor een andere klant moest ze haar bed bedekken met inpakpapier. Vervolgens moest ze hierop liggen en haar borsten en geslachtsdeel bedekken met tijdschriften. Een echte papierfetish, dus. Dezelfde gebruiker schrijft ook dat ze zichzelf een keer in heeft moeten smeren met rauw ei... Interessant baantje, dat wel!

Multitasken

Een andere gebruiker vertelt onder de naam SchrubSchrubSchrub dat ze een keer voor een oude man zijn e-mails door moest lezen terwijl ze seks hadden. Dat klinkt gewoon als een hele slimme manier om te multitasken als je het ons vraagt... Het werk van een sekswerker is in ieder geval nooit saai en levert behoorlijk wat goede verhalen op. En een goed seksverhaal kunnen wij dan natuurlijk niet weerstaan.

Goodlife
  • Reddit
  • Adobe Stock