Deze Alfa Romeo bestuur je dankzij virtual reality

De Italiaanse designer Antonio Paglia ontwierp een ontzettende dikke conceptbak voor Alfa Romeo. We kijken hier naar de...

De Italiaanse designer Antonio Paglia ontwierp een ontzettende dikke conceptbak voor Alfa Romeo. We kijken hier naar de Alfa Romeo C18. Als we in de toekomst auto's krijgen die er zo uitzien dan kan je ons enthousiast noemen. De C18 heeft de welbekende Alfa Romeo grille die direct overgaat in de motorkap en is gebaseerd op de Alfa Romeo 8C. Het meest opvallende zie je op de vooruit, ja dat ontbreekt. De wagen bestuur je dan ook door middel van virtual reality.

Lees ook: Ferrari California T Handling Speciale: voor rappers en voetbalvrouwen

Dat las je goed, hoe het precies in zijn werk gaat weten we niet, misschien moet je achter het stuur met een VR-bril op of krijgt de binnenkant een groot scherm op de plek waar je normaal een raam verwacht. Aangezien niemand naar binnen kan kijken kun je wel genieten van je privacy en is het geen probleem als je in je boxershort naar het werk rijdt. Dat heeft ook wel weer wat. De specificaties zijn niet bekend maar zijn voorganger (de 8C) had een V8 motor van Maserati onder de motorkap, dit leverde de 8C de kracht van 450 paarden op. Het is ook onbekend wanneer, en of deze wagen van de lopende band komt. Mogelijk ziet een fysieke versie wel nooit het daglicht. Wij blijven optimistisch en hopen ooit te kunnen rijden dankzij virtual reality.

https://www.youtube.com/watch?v=6m-skBkz5nM

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="185867,185869,185871,185873,185875,185877"]