Zoveel vrouwen staan er open voor een trio of een orgie...

Er is een wildgroei aan onderzoeken over sex. Soms zijn er zeldzame gevallen wanneer een studie of onderzoek ons van de...

Er is een wildgroei aan onderzoeken over sex. Soms zijn er zeldzame gevallen wanneer een studie of onderzoek ons van de sokken blaast met nieuwe info. Zowel positief als negatief. Sieradenfabrikant Forktip kwam onlangs met de resultaten van een studie met de zwoele naam “Kinky Paren & Moderne Relaties.” In dit onderzoek werden 5.000 volwassenen gevraagd hoe het zit met relaties vandaag de dag. Een aantal feiten op een rij:

Lees ook: Dit zijn de tien meestvoorkomende fetisjen 

1. Meer dan de helft van ons zou hun partner inruilen voor een sexrobot

Zo vertelde 71 procent van de mannen en de helft van de vrouwen hun partner best in te willen ruilen voor een sexrobot, wij zeiden in dit artikel al dat het er aan zat te komen, als het daar heter van zou worden in bed.

2. Vrouwen liegen vaker over hun aantal exen dan mannen

Zeker 79 procent gaf toe hierover te liegen. Het merendeel van deze stiekeme dames deelt het aantal exen door twee wanneer ze ernaar gevraagd wordt. Dus heren, in het vervolg weten we dat de leugen in het midden ligt.

3. Mannen gaan vaker vreemd

Hoewel vrouwen vaker liegen over het verleden, vertellen mannen liever onwaarheden over nu. Van de mannen gaf 40 procent toe vreemdgegaan te zijn in de huidige relatie, terwijl 30 procent van de vrouwen vertelde weleens een slippertje gemaakt te hebben. Van deze snoeperds ging 52 procent meer dan een keer vreemd, 30 procent gaf zelfs toe een onstilbare honger te hebben naar extraatjes buiten de relatie.

4. Vrouwen staan best wel open voor een triootje

Een op de drie vrouwen gaf aan best open te staan voor een biseksuele “ervaring”, zowel met een andere man als met een vrouw. Hoewel die ervaring ook iets onschuldigs kan zijn als zoals een partij tongworstelen met vriendinnen in de kroeg. Maar toch, niet slecht.

5. Dit horen vrouwen graag in bed, en veel

Vertel je vriendin in het vervolg eens hoe strak ze daarbeneden wel niet is en hoe erg jij aan het genieten bent. Fun fact: in de Verenigde Staten noemen de dames hun bedpartners graag “daddy.”

6. Ongeveer de helft van ons staat open voor een orgie

Nou ja, soort van. De helft van de respondenten zei het te overwegen op twee voorwaarden: dat de andere deelnemers “lekker” zijn (20 procent) en dat er vooraf drank geserveerd wordt (24 procent).Dusss.... heren regel een aantal mooie vrouwen en zet een paar flessen champagne koud. Genieten maar!

7. Mensen doen heel veel dubieuze dingen achter de rug van hun partner om

Hoewel er geen exacte cijfers naar buiten zijn gebracht, kwam wel naar voren dat men vaak Tinder of een andere flirtapp gebruikt, porno kijkt of stiekem Snapchat met een ex.