Deze 9 dingen moet je als single man tegenwoordig weten

Grote surveys zijn altijd interessant omdat het toch weer wat nieuwe zaken aan het licht brengt. Zeker wanneer het om ee...

Grote surveys zijn altijd interessant omdat het toch weer wat nieuwe zaken aan het licht brengt. Zeker wanneer het om een vragenlijst over sex gaat. Men geeft hier anoniem antwoord op dus krijgen we goed te weten wat er allemaal stiekem in jullie freaky hoofden omgaat. Geweldige dingen in ieder geval. Onderzoeken over sex zijn dan interessant omdat je de ruwe waarheid krijgt over onderwerpen die best een beetje spannend kunnen zijn. In de Verenigde Staten is er een giganitsche survey gehouden onder 5.500 singles over hoe het nou werkelijk is om single te zijn tegenwoordig. Spoiler:

Lees ook: Vrouwen willen meer initiatief nemen tijdens het flirten

1. Mannen zijn romantischer dan vrouwen

Wat? Serieus? Blijkbaar, gooi het idee dat mannen niet romantisch zijn uit het raam. Uit het onderzoek blijkt dat 26 procent van de mannen meer prioriteit aan romantiek geeft dan vrouwen. 95 procent van de mannen gelooft er ook in dan sex beter wordt wanneer er een romantische connectie is.

2. 40 procent van de mannen te vallen op vrouwen die ondernemer zijn.

Vrouwen met eigen bedrijven zijn sexy, ze weten wat ze willen, ze zijn meestal extravert, hebben doelen en gaan daar ook echt voor. De powervrouw met ambities. Die willen we hebben tegenwoordig.

3. Millennials zijn eenzaam

Het is tegenwoordig makkelijker dan ooit om een date te regelen, je swipet er een avondje op los en de volgende dag kan je koffie drinken met dat ene meisje uit de buurt. Desondanks zijn de mannen, en vrouwen, van tegenwoordig behoorlijk eenzaam. 60 procent van de ondervraagden gaf aan zich eenzaam te voelen.

https://www.youtube.com/watch?v=qqqzsWix_6I

4. Singles beoordelen andere singles op basis van sociale media

Als iemand veel zeurt op sociale media of altijd negatief is, dan kan diegene het wel vergeten. De kans dat een zeiksnor op social media door vrouwen slecht wordt beoordeeld is heel erg groot. 42 procent gaf aan hier geen trek in te hebben. Ook jouw taalgebruik wordt gecontroleerd, 39 procent van de ondervraagden hoeft niet op date met iemand die veel taalfouten maakt in zijn of haar posts op sociale media.

5. Telefoons zijn van groot belang

De kans dat iemand je slecht beoordeeld omdat je een verouderde telefoon hebt is 92 procent. Sterker nog mensen met verouderde telefoons hebben een 50 procent kleinere kans om een date te krijgen. Tijd om up-to-date te raken dus.

6. Nog een keer social media dan

58 procent van de mensen vindt het onaantrekkelijk als iemand zeurt op Facebook, 50 procent vindt iemand die veel te actief op sociale media is onaantrekkelijk. Grappiger feitje, als je vaak van baan wisselt en dit dan op sociale media zet dan maak je ook minder kans om te scoren.

7. Je hebt zes keer vaker sex als je aan oraal doet

Yup, open deur misschien maar 88 procent van de mannen vind orale sex heel belangrijk, 79 procent van de vrouwen is het daarmee eens. Mensen die aan orale sex doen hebben trouwens zes keer meer sex per jaar dan de mensen die dit niet doen. Misschien moet je even oefenen met deze app!

8. Mannen blijven dickpics sturen

Een kwart van de mannen gaf toe wel eens een dickpic verzonden te hebben. Wij zijn nog steeds stevig tegenstander van dit fenomeen. Deze Playmate zette laatst een dickpic verzender voor lul trouwens.

9. Mannen worden te snel handtastelijk

Een derde van de vrouwen gaf aan dat het ze is overkomen dat mannen handtastelijk werden terwijl ze dit niet wilden. Nog te vaak kunnen mannen de signalen van de dame niet goed interpreteren en gaan ze er veel te snel voor.