Hebben: kekke sneakers voor de zomer

Wij hebben de lente in de bol en daar horen natuurlijk een paar mooie smetteloze sneakers bij

sneakers

Jij daar, met die smoezelige schoenen die nog net niet van ellende uit elkaar vallen. Ja, jij! We begrijpen het: schoenen shoppen voelt zelfs voor de moderne man nog als het betreden van een dichte overgroeide jungle – zónder machete. Compleet overgeleverd aan het winkelpersoneel laat je je schoen na schoen aanmeten die "misschien wel iets lekkerder zitten dan de vorige? Schatje, wat denk jij?" Om vervolgens met bijna hetzelfde paar thuis te komen dat je al jaren en jaren draagt – maar deze keer met een hippe streep op de zijkant. Want een snelle jongen ben je natuurlijk wel. Gelukkig hebben ze bij ETQ Amsterdam nu dé oplossing voor je: de LT 01 sneaker voor heren.

Verschillende kleuren... wit

Keuzestress? Dat is een thing of the past! Want jij hoeft alleen nog maar te kiezen tussen wit, wit of... eh... wit! ETQ verkoopt verschillende witte sneakers waarbij je eigenlijk alleen nog maar hoeft te besluiten welk model je wilt. Makkelijk, toch? Ga je voor de Court Lite White, een iets simpeler model, of juist voor de Essence White met kleine stiksels op de zijkant? Wil je juist een hogere zool onder je witte sneaker? Dan ga je voor de LT 01 Premium Nappa White – stevig, stoer én snel; net als jij, tijger.

ETQ Amsterdam

ETQ is hét minimalistische antwoord de schoenenjungle die je in elke gemiddelde schoenzaak tegenkomt. Niet te veel poespas of blingbling, maar gewoon wat een moderne man nodig heeft: lekker betaalbaar schoeisel dat flink wat jaartjes meegaat. Goed voor je portemonnee, lekker voor je zelfvertrouwen én ook nog eens lekker voor het milieu; jouw nieuwe ETQ-sneakers liggen niet binnen een jaar alweer bij het vuilnis. Het bedrijf is in 2010 opgericht in Amsterdam en still going strong.

LT 03 Premium Nappa White

Ervaren schoenendrager

En ben jij een langdurig schoendrager met flink wat ervaring onder de riem? Dan durf je je misschien wel te wagen aan de LT 03 Premium Nappa White. Gemaakt van premium nappa-leer, met inlegzolen van memory foam en een leren voering die comfort garandeert – de hele dag door. Alle schoenen van ETQ worden ontworpen in onze hoofdstad en op maat gemaakt in Portugal. De hele dag rondbanjeren op een schoen van boterzacht leer, waarmee je geheid de show steelt? Daar zeggen wij geen nee tegen. En voel je je helemaal dapper? Dan kun je ook uitbreiden naar andere kleuren heren sneakers van ETQ: dezelfde sneaker maar dan met een kleine twist.

Het beste nieuws bewaren we natuurlijk voor het laatst. Want om deze schoenen te bemachtigen, hoef je je niet in het oorlogsgeweld van de schoenenwinkel te storten. Je kunt deze smetteloze sneakers namelijk gewoon online bestellen. Scheelt je weer een stressvolle trip naar een te volle schoenenzaak. Graag gedaan!

Style
  • ETQ Amsterdam
  • ETQ Amsterdam