Wendy van Dijk toch niet in Playboy

Even leek het zover, maar Wendy van Dijk gaf vandaag aan toch niet in Playboy te willen staan. ''Ik ben verre van pre...

Even leek het zover, maar Wendy van Dijk gaf vandaag aan toch niet in Playboy te willen staan.

''Ik ben verre van preuts, dat is het niet. Maar ik vind het nooit zoveel toevoegen eigenlijk. Ik sier al zo’n beetje elke zomer in bikini de covers van de roddelbladen en zoveel verschil met naakt maakt dat nou ook weer niet. Ook in m’n eigen blad zou ik niet doen." aldus van Dijk tegen Radio 10.

Wendy van Dijk was genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster voor Beste TV-Presentatrice in de categorie beste actrice, dus vroeg ze op Twitter, zoals iedere genomineerde doet, om stemmen. Waarop Thijs Römer vroeg: 'Jij gaat in de Playboy staan toch, als je hem wint?' Wel fijn dat Römer het probeerde. Wij spraken hem trouwens onlangs nog uitgebreid over zijn serie Weemoedt, dat lees je HIER.

Lees ook: BAFTA vs Grammy Awards: waar waren de mooiste vrouwen?

https://www.youtube.com/watch?v=ZP4s6HA-xcw

Wendy bevestigde dit 'Op zeker, als Fenna', waarmee ze haar personage uit Moordvrouwen bedoelt, een serie die is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Jammer, jammer wij hadden haar graag zien winnen natuurlijk. We gaan wel even brainstormen en komen vanzelf met een lijstje met wat de toegevoegde waarde van een fotoshoot is ten opzichte van de bikinifoto's.